Kolovoz je iza nas, a ljeto se uskoro i službeno završava. Iako su temperature i dalje visoke, high street brendovi uveliko se pripremaju za nadolazeću sezonu prsluka, kardigana, kabanica i neizostavnih gležnjača. U doba kiše, vjetra i hladnijih jutra i večeri, niske čizme, gležnjače i mokasinke naši su omiljeni modni saveznici u kreiranju ugodnih, toplih i vrlo modernih odjevnih kombinacija.

Bilo da se radi o niskim čizmama ili elegantnim gležnjačama od brušene kože, ponuda je već ove godine bogata, a svaki dan u prodaju dolaze novi trendi modeli. Sudeći po onome što smo vidjeli, trenutno su vrlo popularni modeli u konjak i bež nijansama, kao i crni kožni modeli koji svojim oblikom pete koketiraju sa stilom klasičnih kaubojki.

Kako bismo vam pomogli da zakoračite u stylish jesen spremne na sve vremenske prilike, odabrali smo najatraktivnije modele cipela koje vrijedi kupiti ove godine. Služit će vas iz sezone u sezonu, garantirati udobnost od jutra do mraka, a uz to će biti i modni dodatak koji će na profinjen i elegantan način zaokružiti svaki stajling.

Pogledajte ih u galeriji. 

zara Savršena obuća za nadolazeće hladne mjesece