Jesen i prvi hladniji dani zahtijevaju da ljetnu odjeću zamijenimo onom toplijom i prikladnijom za niže temperature, poput haljina s dugim rukavima, kaputa i jakni ili, ako volite aktivniji život, sportskih dukserica i tenisica.

Iako mnoge dame uživaju u njemu, shopping ponekad može biti prilično zamoran, osobito ako vam je teško pronaći nešto što vam se sviđa.

profimedia-0811731795.png
Profimedia 

Kako bismo vam olakšali potragu za savršenim komadima, pripremili smo vodič za kupnju najboljih komada za jesen kojima možete počastiti sebe ili voljene osobe.

Jedan od načina na koji možete sami sebi izraziti ljubav je i da se počastite novim komadom odjeće bez grižnje savjesti. Ne smijemo zaboraviti ni modne dodatke koji su tu da podignu svaku kombinaciju, a idealni su ako nekog želite razveseliti originalnim poklonom.

Emily Ratajkowski.jpg
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ako više ne dvojite i spremni ste za shopping, imamo sjajne vijesti za vas! Počinje jesenski Story Shopping Fest uz koji ćete sve ove modne poslastice pronaći po odličnim cijenama.

Naime, od srijede 18. listopada, novi Story vam ekskluzivno i u suradnji s partnerima - PBZ Card i Premium Visa - daruje shopping kupone s vrtoglavim popustima u više od 500 trgovina diljem Hrvatske!

PLUS POSEBNA POGODNOST! Samo u subotu, 21. listopada, očekuje vas i poseban PBZ Card Premium Visa Happy Day!

Story-Shopping-Fest_banneri_10-2023_40+kuponi-1200x900(1).png
promo 

Samo tog dana za plaćanje PBZ CARD Premium Visa karticom ostvarite dodatne uštede – čak 40% popusta na odabrane artikle. Plaćajte Premium Visa karticom, a trošak podijelite na željeni broj rata. Maksimalan broj rata provjerite na prodajnim mjestima svakog pojedinog partnera.

Ne propustite Story Shopping Fest – potražite Story sa shopping kuponima na dar od srijede, 18. listopada 2023. godine!

Story_41-23_1200x780_PR-clanak(2).png
promo 

U nastavku pogledajte naše jesenske favorite:

promo Story Shopping Fest za jesen 2023.

promo Story Shopping Fest za jesen 2023.