Promjena godišnjih doba ne osjeti se samo u vremenskim prilikama, već i u smjeni modnih trendova. Svako doba nosi modne novitete, a sad je stiglo vrijeme da iz ljetne obuće uskočimo u onu za jesenske dane.

Za prijelazno razdoblje, mnogi rado biraju čizme, a ove jeseni su osobito popularne gležnjače koje su preplavile društvene mreža, a da su osvojile i domaće trendsetterice mogli smo se uvjeriti i na zagrebačkoj špici.

Severina u Chanelovim mokasinkama
Instagram 

No ako više volite pričekati zimu da biste uskočili u čizme, tu i su i mnogi drugi modeli obuće između kojih možete birati. Bilo da volite ravne cipele ili one na visoku petu, na policama se pojavio veliki izbor obuće za prijelazno razdoblje.

I ove jeseni nose se bezvremenske mokasine i balerinke, kao i klasične štikle koje će svakoj kombinaciji dati dodatnu dozu elegancije. Tu su i slingback i kitten modeli koji su osvojili modne piste, a iz mode ne izlaze ni Mary Jane modeli cipela.

Kako bismo vam pomogli da zakoračite u stylish jesen, odabrali smo najatraktivnije modele cipela koje vrijedi kupiti ove godine.

Pronašli smo 10 najljepših cipela za jesen iz Manga koje možete pogledati u našoj galeriji:

MANGO Cipele iz Manga za jesen 2023.