Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

do -50%

Autor promo

U više od dva desetljeća Yamamay je postao stup maloprodaje donjeg rublja, korzeta, kupaćih kostima, odjeće i dodataka.

 E-COMMERCE---FRONTE.jpg Izvor: Press

Yamamay se pojavljuje kao brend ukorijenjen u eleganciji i ljepoti, udahnjujući život tim konceptima.

U više od dva desetljeća Yamamay je postao stup maloprodaje donjeg rublja, korzeta, kupaćih kostima, odjeće i dodataka. Njegova predanost dobrobiti kupaca i stvaranju trajnih, visokokvalitetnih proizvoda doveli su brend na čelo tržišta. Akcije i inovacije brenda podupiru osjećaj odgovornosti, postavljajući temelje za održivi, dugoročni rast. Poticanjem autentičnog, participativnog dijaloga sa dionicima, njeguje se snažna zajednica. Žar i predanost unesena u zanat čvrsto su postavili Yamamay kao voljenu globalnu marku.

Ženska intimna odjeća i donje rublje: Senzualnost i elegancija

 E-COMMERCE---FRONTE (2).jpg Izvor: Press

Zaronite u svijet Yamamayeve ženske intimne odjeće, gdje se udobnost, stil i inovacija spajaju kako bi stvorili iznimne ponude. Naša kolekcija senzualnog i elegantnog donjeg rublja može se pohvaliti tehnički naprednim i funkcionalnim komadima, od kojih su neki izrađeni od ekološki prihvatljivih materijala. Naša predanost leži u slavljenju, očuvanju i podržavanju oblika tijela, nudeći avangardnu modu koja zadovoljava potrebe potrošača. Istražite naše intimne garniture i svjedočite spoju dizajna vođenog wellnessom sa smanjenjem količine otpada i utjecaja na okoliš. U Yamamayu, intimnost se razvija u informiran i moderan izbor.

Pidžame i ženska odjeća: Gdje udobnost susreće modu

 E-COMMERCE---FRONTE (1).jpg Izvor: Press

Prepustite se našoj liniji odjeće za spavanje i odjeće, gdje se udobnost neprimjetno stapa s elegancijom kako bi vašem kompletu dala dašak glamura. Naši kombinezoni, ogrtači, kućna odjeća i salonke pomno su dizajnirani kako bi pružili najveću udobnost bez kompromisa u stilu. Svaka kolekcija spavaćice nadopunjena je usklađenim dodacima koji dodatno naglašavaju dizajn. U Yamamayu, prioritet nam je dobrobit naših kupaca, pružajući udobnost dok ostajemo usklađeni s najnovijim modnim trendovima. Istražite našu liniju odjeće i uronite u carstvo udobnosti i stila.

Yamamay je proaktivan zagovornik kružnog gospodarstva, usmjeravajući ulaganja u održive inovacije i očuvanje morskog ekosustava. Pridružite nam se i otkrijte odjeću za plažu koja spaja estetiku, kvalitetu i našu odgovornost prema dragocjenom morskom okolišu.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image