Stiglo je razdoblje zimskih sniženja koje je uvijek pogodno za obnovu garderobe za hladnu sezonu. Isto tako, ovo je prava prilika za uloviti neke od komada koji su možda bili na božićnoj wishlisti ili još uvijek tražite povoljni outfit za doček Nove godine.

Za modne klasike, poput minimalističkog kaputa izrađenog od vune ili mješavine vune uvijek ima mjesta u svačijoj zimskoj garderobi, osim ako već imate nekoliko takvih komada.

Nama je za oko zapeo jedan takav model od umjetnog janjećeg krzna iz Pull&Beara, a njegova cijena na popustu iznosi 39,99 €. Kako to inače biva, ostalo ga je još samo par komada, stoga požurite u shopping i budite trendy i ugrijani u ove hladnije dane.

Kaput od umjetnog janjećeg krzna.
Pull&Bear PULL&BEAR/ Kaput od umjetnog janjećeg krzna/ 39,99 €

Ono što mnoge odvraća od kupnje Inuikii čizmica njihova je cijena, koja se kreće između 200 i 300 eura. Nasreću, brojne high street trgovine shvatile su da postoji velik interes za njima, pa su u ponudu stavili njihove kopije koje su nekoliko puta jeftinije.

Jedna od njih je i H&M, koji je kreirao ove udobne i tople čizmice koje se lako kombiniraju sa zimskim odjevnim kombinacijama, baš poput orginala.

Tople zimske čizme.
H&M H&M/ Warm- lined suede boots/ 59,99 €

Njihova cijena na popustu je 59,99 €, a bez obzira na to što mislili o njihovom izgledu, činjenica je da su upečatljive te će privlačiti poglede, a to sve dok je vašim stopalima toplo.

Ako ste u potrazi za još odličnih 'ulova' na trenutnim rasprodajama koje nećete premašiti vaš budžet, zavirite u našu galeriji:

Pull&Bear, zara Pronašli smo 10 najisplativijih komada sa zimske rasprodaje.