Postoji jedna nepobitna činjenica: Iako nas vremenske prilike još uvijek štede, zima će doći, a s njom i kiša, led, bljuzgavica i snježne gradske ulice.

Kada bismo slagali listu esencijalnih zimskih komada na njoj bi se našla topla pernata jakna, dobar kaput, pletivo i naravno čizme koje vas štite od zime i u kojima možete neometano obavljati sve dnevne aktivnosti.

U vremenskim (ne)prilikama itekako shvaćamo vrijednost dobrih, čvrstih čizama s potplatima koji ne proklizavaju. To nije vrijeme za naše najbolje crne čizme i bijele tenisice, koje će nakon nošenja zimi završiti s iritantnim mrljama od soli.

Iako je nekad izbor zimskih čizama bio prilično sumoran, danas se na tržištu mogu naći modeli koji su jako stylish, dok su istodobno jako otporni na vremenske uvjete.

Kada birate zimske čizme važno je da obratite pažnju na kvalitetu materijala, poželjno je da su nepromočive, da imaju toplo krzno koje će vas grijati i dobar debeli đon u kojem možete sigurno kročiti po ulici.

Inuikii čizmice, koje su inicijalno dizajnirane specifično za zimu i hladnije mjesece, hit su već nekoliko sezona. Ove sezone predstavljena su četiri nova modela: Classic Sneaker Platform, Classic Sneaker Low, Matilda Shearling Sneaker i Endurance Puffer u nekoliko boja. Igra različitim materijalima nastavlja se i ove sezone, pa tako novi materijali uključuju filc,leopard ili patchwork uzorke. 

Inuikii
Press 

Iako su poznate po svojoj kvaliteti, činjenica je da im je cijena prilično visoka. Nju diktira njihova proizvodnja, jer je misija Inuikiija raditi s organskim i održivim materijalima iz prirode.

U galeriji pogledajte više modela:

Inuikii Inuikii