Modna dizajnerica Leonarda Lončar proslavila je 54. rođendan. Čestitkama za ovaj važan dan pridružila se i pjevačica Nina Badrić koja je objavila dvije fotografije s dizajnericom.

'Moja ljubica, moj cvjetić, moja najljepša duša i princeza iz nekog drugog Svijeta. Sretan ti rođendan najljepša moja', napisala je pjevačica u objavi.

Ono što je brzo privuklo pažnju nova je boja kose Leonarde Lončar.

'Kakav friz Leonarda. Top ste obje, a frizura', komentirala je Marijana Batinić.

Leonarda je svoje smeđe uvojke odlučila obojati u tamnu nijansu crvene, koja je jako popularna ove jeseni.

Jedan razlog zašto je crvena kosa tako privlačna je to što se može prilagoditi svakom stilu. Bilo da preferirate uglađeni i ravni bob, opuštene valove ili ravno podignutu kosu, crvenu kosu možete oblikovati tako da odgovara vašem individualnom osjećaju. Od klasičnog i bezvremenskog izgleda do suvremenijeg i oštrijeg stila, crvena kosa može se prilagoditi svakom ukusu.

Leonarda Lončar i sin Gabriel.jpg
Robert Gašpert 

Modna dizajnerica se s bivšim suprugom Zvonimirom Bobanom ima petero djece, a par se upravo zbog djece civilizirano razveo 2021. nakon 28 godina braka.

Nekadašnjim supružnicima, koji su zajedno proveli 32 godine, djeca su najvažnija i uvijek na prvom mjestu.
''U dobroj sam životnoj fazi, sve se nekako posložilo. Zvone i ja se dobro slažemo, lijepo komuniciramo, nalazimo na ručkovima s djecom. Obiteljski je sve sjelo na svoje mjesto. Uvijek ćemo se voljeti i poštovati pa to je vječna, najveća ljubav. Jedna od onih koje ne prolaze, koje ne mogu proći', rekla je za Story prije nekoliko tjedana.

Robert Gašpert Leonarda Lončar na špici s kćeri