Već je gotovo svima poznato kako je Aleksandra Prijović održala pet velikih koncerata u Areni Zagreb. Osim što je pjevala svoje najveće hitove, Aleksandra se potrudila i kada je riječ o njezinom vizualnom identitetu.

Naime, presvlačila se nekoliko puta i pokazala niz glamuroznih kreacija. Jedna od haljina koju su mnogi uočili bila je ona srebrna dugih rukava s viskim prorezom na nozi, koju je nosila tijekom prve večeri.

Aleksandra Prijović
Igor Soban/PIXSELL 

Zanimljivo je da je gotovo identičnu haljinu mjesec dana kasnije odjenula pjevačica Nicole Scherzinger, nekadašnja članica mega popularne grupe 'The Pussycat Dolls'. Naime, Nicole je nastupala za doček Nove godine u Londonu, a iz daleka bi se dalo zaključiti da je riječ o Aleksandri.

Ne samo da je Scherzinger odjenula istu haljinu, nego je cjelokupan outfit stilizirala na jednak način. Obje dame nosile su visoke srebrne štikle, a imale su i jednake detalje poput visećih srebrnih naušnica i decentnog nakita.

Nicole Scherzinger
Splash by Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kosu su stilizirale u visoki konjski rep, dok je na licu dominirao i sličan make up. I Nicole i Aleksandra imale su naglašene oči, a na usnama su imale puder roza, odnosno 'nude' sjajilo.