Koncert Severine Vučković na partyju brenda Fashion & Friends privukao je brojne poznate Hrvate, a među njima je bila i supruga nogometaša Domagoja Vide i bivša misica, Ivana Vida.

Prije koncerta pozirala je fotografima, a okupljeni su komentirali da Ivana zaista blista. Za koncert je odjenula zavodljivu haljinu floralnog printa, ukrašenu s dvije cvjetne aplikacije na dekolteu.

ivana vida
Robert Gašpert 

Riječ je o kreaciji Magde Butrym, koja je u posljednje ultimativni hit među fashionisticama. Njene kreacije voli i Severina, a cvjetne aplikacije prošle su sezone od nje 'posudili' gotovo svi high street brendovi.

Puna cijela ove haljine iznosila je 1745 eura, a trenutno je snižena 40 posto i može je se pronaći za 1,047 eura.

magda butrym
Press 

Ivana se rijetko pojavljuje u javnosti i ne zanimaju je svjetla reflektora. Nedavno je proslavila 30. rođendan.Na slavlju su se okupile brojne domaće i regionalne zvijezde, a ona je u govoru za jubilarni rođendan zahvalila upravo svom suprugu.

Ivana Vida i Domagoj Vida slave njegov rođendan
Privatna fotografija 

'Beskrajno hvala mom suprugu zbog kojeg živim svoju bajku, volim te, ljubavi.' Nogometni as uspio je čak rasplakati Ivanu, a kao uzrok bila su dva skupocjena Rolex sata kao i dvije skupocjene Cartier narukvice, pisao je Večernji.

Goste je tijekom večeri zabavljala srpska pjevačica Ana Bekuta. Među pozvanima su bili Iva Radić, Marko Grubnić, Dragana Stanić, ali i brojni drugi. Nažalost, rođendanu Ivane Vide nije mogla prisustovati Anita Lovren, supruga nogometaša Dejana, ali zato joj je poslala prekrasan buket.

Privatni album, Instagram Domagoj Vida i Ivana Vida upoznali su se 2013. godine