Dodjela prestižne filmske nagrade Oscar tradicionalno privlači pažnju i zbog glamuroznih izdanja holivudskih zvijezda. Mjeseci pripremanja za pojavljivanje na dodjeli u kazalištu Dolby u Los Angelesu sinoć su napokon okončani, a pojedinim zvijezdama itekako su se isplatili.

Osim dobitnika, glavna tema svakih Oscara jesu i modne kombinacije s crvenog tepiha.

Tako su i ove godine dame pomno birale svoje toalete za jednu od najglamuroznijih noći u godini, a danas se mnogo raspravlja o tome tko je najviše oduševio.

SRS / Avalon / Profimedia, RS FOTOS/THE GROSBY GROUP / GROSBY GROUP / PROFIMEDIA Holivudske dame ni ovoga puta nisu razočarale.

Pjevačica Billie Eilish je neočekivano podbacila, a crvenim tepihom prošetalo je i niz modnih katastrofa od kojih je najveća, po mnogima, bila ona glumice i komičarke Melissa McCarthy.

Crna kožna haljina imala je vrlo neobičan detalj koji sumnogi usporedili s kucalom za vrata, a najviše je šokirao njezin odbair torbice.

Melissa McCarthy.
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, Melissa se odlučila za torbicu u obliku tortilje, obloženu cirkonima.

Komičarka je ovu bizarnu modnu kombinaciju obukla za Oscarov After Party, a svojim outfitom razočarala je i na crvenom tepihu na samoj dodjeli.

U nastavku smo izdvojili najgore haljine s ovogodišnje dodjele Oscara:

Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia, Lumeimages.com / Lumeimages / Profimedia Mnogo zvijezda podbacilo je ove godine na dodjeli Oscara.