Yamamay, svjetski poznati talijanski brend donjeg rublja i kupaćih kostima, priprema se za „let u visine“ s jednim od najpoznatijih i najuspješnijih talijanskih sportaša, Gianmarcom Tamberijem. Riječ je o olimpijskom prvaku u skoku u vis na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. i svjetskom prvaku na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti 2023. godine.

Gianmarca Tamberija gledat ćemo na nadolazećim Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine, na kojima će, među ostalim, nositi zastavu talijanskog tima. S obzirom na to da je brend Yamamay oduvijek blizak svijetu sporta, tvrtka je odabrala talijanskog sportaša za ambasadora nove Yamamay Man Summer kolekcije donjeg rublja i kupaćih kostima za 2024. godinu. Gianmarco utjelovljuje vrijednosti kao što su pozitivnost, predanost, požrtvovnost i timski duh, koje su oduvijek dragocjene brendu Yamamay.

YamamayMan_Tamberi2.jpg
promo 

Gianmarcova neusporediva odlučnost, sposobnost da nadvlada sve prepreke i vrati se jači no ikad, kao i njegov urođeni talent, simbol su njegove izuzetne snage, što ga čini pravim primjerom za sve nas.

Muška Yamamay kolekcija za ljeto 2024. uključuje neizostavne odjevne komade poput "nevidljivih" bokserica, kupaćih kostima i majica koje se ne ocrtavaju, te pružaju ultra lagan i super udoban osjećaj, budući da nemaju elastične trake i šavove. Sve te značajke pomažu u izvanrednim sportskim izvedbama jer omogućuju kretanje bez ograničenja. Kolekcija je dostupna u neodoljivim ljetnim nijansama: bijeloj, crnoj i plavoj boji, te je idealna za muškarce koji vole biti slobodni i u pokretu. Ova suradnja će se nastaviti i tijekom jeseni s muškom linijom.

YamamayMan_Tamberi3.jpg
promo 

"Odlučio sam sudjelovati u ovom projektu jer sam uživao u ideji da poziram za brend donjeg rublja i kupaćih kostima, poput velikih sportaša i prvaka koji su to napravili prije mene. To sam učinio za talijanski brend sa snažnim i etabliranim identitetom kao što je Yamamay, koji je prepoznat od strane svih. Mislim da će biti zabavno vidjeti moje fotografije u trgovinama i na društvenim mrežama brenda Yamamay", poručio je Gianmarco Tamberi.

YamamayMan_Tamberi4.jpg
promo 

YamamayMan_Tamberi5.jpg
promo 

"Yamamay je oduvijek imao snažnu vezu sa sportom. Naše kolekcije su tijekom godina bile interpretirane kroz brojna sportska svjedočanstva, od Federice Pellegrini do Cristiana Ronalda. Jako sam sretan što se i Gianmarco pridružuje našoj obitelji. Uvijek nam je čast vezati naše ime uz ljude poput njega, jer su oni pozitivan primjer predanosti i timskog rada, osobina i vrijednosti koje se također podudaraju s našim korporativnim vrijednostima. Odabir tako snažnog muškog svjedočanstva dio je šireg plana koji brend Yamamay slijedi već nekoliko godina, što stavlja MAN i SPORT univerzum u prvi plan. Ovaj projekt proširenja i ulaganja, pokrenut iz potrebe da pružimo muškim kupcima sve širu, strukturiranu i detaljniju kolekciju, sada je dodatno konsolidiran kroz ovu suradnju", poručio je Gianluigi Cimmino, izvršni direktor Yamamaya.

YamamayMan_Tamberi6.jpg
promo 

Odjevni predmeti koje nosi Gianmarco dostupni su u svim Yamamay trgovinama, Yamamay Man i na stranici yamamay.com. Probudite u sebi sportski duh i poletite u visine uz novu Yamamay mušku kolekciju za ljeto 2024., koja će vas očarati nevjerojatnom udobnošću. Za najnovije vijesti, inspiraciju i ekskluzivne ponude pratite Yamamay na društvenim mrežama.