Kao emocija koju pokušavaju prenijeti najljepše pjesme, kao inspiracija iza najljepših književnih priča, kao tema omiljenih filmova… Ljubav je jedna od onih velikih ideja koju možemo pronaći u tisuću različitih oblika i izraziti na tisuću različitih načina. Iako u svakom danu ima mjesta za ljubav, Valentinovo je uvijek savršeni povod da onima koje volim najviše to i pokažemo na novi način.

Od praznika posvećenog ljubavi dijeli nas tek nekoliko dana. Kako ga provesti?

Ako ste planiranje valentinovskog spoja ili druženja, baš poput nas, ostavili za zadnji tren, imamo nekoliko odličnih ideja koje smo pronašli na neočekivanom mjestu!

Magenta Moments Valentinovo ponude
pexels 

Sve za nezaboravno Valentinovo

Valentinovo je praznik koji u sasvim običan zimski dan unosi malo čarolije i puno ljubavi i koji će, bez sumnje, raznježiti baš sve. I ove godine, Valentinovo ćemo provesti u društvu onih koje volimo najviše. Najbolji način na koji im možemo pokazati koliko nam je stalo do njih je da za njih isplaniramo bezbrižnu, zabavnu i romantičnu večer.

U planiranju valentinovskog spoja ili druženja, ove godine u pomoć nam uskače Moj Telekom mobilna aplikacija!

Iako na prvu zvuči neobično, svi korisnici Hrvatskog Telekoma već su dobro upoznati s brojnim iznenađenjima i pogodnostima koje ih uvijek čekaju u Moj Telekom aplikaciji. Istražite Magenta Moments, sakupljajte srca i mijenjajte ih za ekskluzivne pogodnosti, popuste i odličnu zabavu. Novi svijet vas čeka ovdje, dođite i birajte za što ste danas.

Najbolje od svega, Magenta Moments program mogu koristiti baš svi – čak i oni koji nisu korisnici Hrvatskog Telekoma.

Magenta Moments
Moj Telekom 

Iznimka, naravno, nije ni Valentinovo za koje je Moj Telekom pripremio posebne Magenta Moments pogodnosti. Upravo smo u Magenta Moments Romantičnim pogodnostima pronašli savršene ideje za valentinovsku večer!

Slatke nagrade čekat će vas u appu na samo Valentinovo pa uključite obavijesti u postavkama vašeg mobilnog uređaja i među prvima ih uhvatite. 

Magenta Moments Romantične pogodnosti Valentinovo
Screenshot 

Romantičan film, opuštena večera i super poklon

Među Magenta Moments pogodnostima otkrili smo baš sve što nam treba kako bismo iznenadili omiljenu osobu i priredili joj nezaboravno Valentinovo.

Ako bismo morali izdvojiti jednu aktivnost koja uvijek garantira dobru zabavu zbog čega se ističe kao jedan od najpopularnijih izbora za romantičan spoj, to bi bez sumnje bilo kino!

Ima nešto posebno romantično u mračnoj kino dvorani, u dijeljenju omiljenih kino grickalica i u zajedničkom iskustvu gledanja nekog filma po prvi put. Ako tražite mjesto za savršeni početak valentinovskog spoja, ne trebate tražiti dalje od najpopularnijeg kina za koje u Magenta Moments možete pronaći savršenu ponudu! Za Valentinovo u kinu, iskoristite pogodnost Cinestar 1+1 kino ulaznice.

Odaberite omiljeni film u CineStar kinima srijedom, kupite jednu ulaznicu, a drugu preuzmite na dar. Zamijenite srca unutar Magenta Momentsa programa, preuzmite kod i uživajte u filmu! 

Magenta Moments Romantične pogodnosti CineStar
Screenshot 

Magenta Moments CineStar
Moj Telekom 

Neka odlazak u kino bude tek početak romantičnog spoja ovog Valentinova. Nakon kina, predlažemo opuštenu večeru na kojoj možete prokomentirati dojmove i uživati u najboljem burgeru u gradu. Prošećite do najbližeg Submarine Burgera, zamijenite srca za poklon bon od 5 EUR i uživajte u fantastičnim okusima Submarine burgera. Preuzmite Moj Telekom aplikaciju, otkrijte Magenta Moments svijet ekskluzivnih pogodnosti i preuzmite bon za slasni užitak.

Magenta Moments Submarine Burger
Moj Telekom 

Opuštenu večeru nakon kina iskoristite kako biste izmijenili valentinovske poklone! Ako tražite ideje za poklon, i njih, pogađate, možete pronaći među Magenta Moments romantičnim pogodnostima. Odaberite već danas savršeni poklon iz romantične ponude u Magenta Moments programu uz odlične popuste i pogodnosti.

Slatke nagrade čekat će vas u appu na samo Valentinovo pa uključite obavijesti u postavkama vašeg mobilnog uređaja i među prvima ih uhvatite.

Magenta Moments Valentinovo
Moj Telekom 

Uz pomoć Magenta Moments pogodnosti, mi smo svoju savršenu valentinovsku večer osmislili! Ako želite iskoristiti iste pogodnosti ili malo promijeniti scenarij za romantično Valentinovo, istražite sve Magenta Moments romantične pogodnosti u Moj Telekom aplikaciji koju možete preuzeti i koristiti čak i ako niste korisnik Hrvatskog Telekoma.

Više informacija i detalja pronađite ovdje!

*Sadržaj nastao u suradnji s Hrvatskim Telekomom.