May 1 st Festival na Zrću ove se godine održava treći put, a iza njega su dva u potpunosti rasprodana izdanja. Prošlogodišnji tulum za pamćenje s Jelenom Rozgom, Nikolijom, Cunamijem i Sajferom dugo će se prepričavati, a sudeći po najavama i ove godine je zagarantiran pravi spektakl od 3. do 5. svibnja.

Tako nas 3. svibnja očekuje koncert jedne od najvećih regionalnih zvijezda Severine Vučković, a dan kasnije atmosferu će zagrijati Sajfer. Posljednjeg dana festivala održat će se BBQ party u Noa Beach Clubu.

I ove godine domaću publiku čeka omjer najbolje moguće cijene, kvalitete i zabave kako bi se svi mogli jednako zabavljati. No cijena ove godine može biti i niža i to samo preko Storyja! Samo vam mi osiguravamo 10 posto manju cijenu ulaznice!

Tirkizno more, privatni bazeni, bijeli separei, hrpa sadržaja i više nego povoljne cijene u predsezoni u kombinaciji s prvomajskim festivalom, odličan su razlog da rezervirate produženi vikend na 'hrvatskoj Ibizi'.

Trenutno su cijene za festivalske ulaznice 25€ (Regular) i 35€ (VIP). Opcija je naravno i pojedinačna ulaznica, ulaznica za BBQ party (koja iznosi samo 10€) ili paket koji uključuje i ulaznice i smještaj. Sve info o ponudi možete pronaći ovdje.

Iako je to sve i više nego dovoljan poziv da početkom svibnja stignete na Zrće, za vas imamo fantastičnu ponudu - Story vam osigurava popust od 10 posto na ulaznice! Popust vrijedi za May 1 st Festival, ali i za BBQ party zadnjeg dana festivala.

IMG_5950 (Large).JPG
Matea Smolčić Senčar 

Do popusta ćete doći vrlo lako, pri kupnji ulaznica koristite kod STORY10.

Osim na ulaznice, čitatelji Storyja imaju popust od 5 posto na pakete koji uključuju ulaznice i smještaj. Kod za popust je STORY5.