Ovan

Posao: Pred tipičnim predstavnicima Ovnova je izvrstan radni dan. Uz dobru organizaciju i komunikaciju s kolegama, pozitivni rezultati neće izostati.
Ljubav: Ovaj dan u sferi ljubavi donosi energiju promjena, ali i početak procesa preispitivanja. Budite vrlo oprezni s važnim odlukama.
Zdravlje: Čuvajte se manjih fizičkih ozljeda.

Bik

Posao: Mogući su vam obrati u komunikaciji, krive informacije, kašnjenja, problemi s papirima i dogovorima s kolegama.
Ljubav: Neplanirani razgovor sa starom simpatijom danas vam može donijeti najviše preokreta na ljubavnom polju.
Zdravlje: Mogući manji problemi vezani za želudac.

Blizanci

Posao: Blizance tijekom ovog radnog dana očekuje još barem jedan uspješno sklopljen posao.
Ljubav: Burna događanja ovog četvrtka na ljubavnom planu upozoravaju vas da izbjegavate nepromišljene poteze vezane za voljenu osobu.
Zdravlje: Osim manjih problema sa zglobovima, nema drugih upozorenja.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Dosta nepovoljne okolnosti pratit će većinu Rakova tijekom ovog radnog dana. Ne prihvaćajte nove odgovornosti dok stare ne ostavite iza sebe.
Ljubav: Možete se nadati malo boljoj klimi na polju ljubavnih odnosa. Ipak, ovo nije dobar dan da previše provjeravate sebe i drugu stranu.
Zdravlje: Moguće su oscilacije krvnog pritiska, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Inače povoljan radni dan za pojačane profesionalne aktivnosti za Lavove može se neočekivano zakomplicirati ako ne obuzdate svoje megalomanske želje.
Ljubav: Nije loš dan da na ljubavnom planu isplatite trud koji ste uložili u prethodnom periodu. 
Zdravlje: Potreban vam je kvalitetan san.

Djevica

Posao: Djevice očekuju prepreke organizacijske i tehničke prirode. Nemojte žuriti i, ako je moguće, posavjetujte se s nekim drugim tko se razumije u problematiku.
Ljubav: Iako niste u reprezentativnom izdanju, tijekom današnjeg dana možete očekivati ​​barem jednu dobru vijest i pozitivan pomak na ljubavnom planu.
Zdravlje: Moguće nesanice.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Većina ljudi rođenih u znaku Vage imat će solidan radni dan, pod uvjetom da se pridržavaju osnovnih načela, odnosno da ne donose impulzivne odluke.
Ljubav: Već vam se duže vrijeme po glavi mota nekoliko zanimljivih ljubavnih kombinacija. Nije loš dan da pokušate jednu od njih provjeriti u praksi, na djelu.
Zdravlje: Moguće su oscilacije u radu neke od žlijezda s unutarnjim lučenjem.

Škorpion

Posao: Puno vremena i energije tijekom ovog radnog dana Škorpioni će potrošiti na provjeru i analizu novih prijedloga za buduće poslovne poteze. Provjerite informacije koje vam dolaze od suradnika.
Ljubav: Danas bi vam voljena osoba trebala prirediti barem jedno ugodno iznenađenje. 
Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Strijelac

Posao: Većinu Strijelaca očekuje potencijalno vrlo dobar radni dan. Moguće je i kraće poslovno putovanje u inozemstvo.
Ljubav: Nekoliko lijepih i zanimljivih susreta trebalo bi obilježiti ovaj četvrtak. Pokušajte to učiniti više od lijepe priče.
Zdravlje: Ojačajte imunitet.

Dnevni horoskop za 22 veljače 2024
Shutterstock 

Jarac

Posao: Već pokrenute poslovne inicijative gurajte prema planu, ali tijekom ovog radnog dana Jarcima je važno da ne zapinju i olako prihvaćaju nove, neprovjerene ideje.
Ljubav: Pretežno stabilna i povoljna atmosfera na ljubavnom planu trebala bi rezultirati pozitivnim osjećajem zadovoljstva.
Zdravlje: Pojačana nervoza.

Vodenjak

Posao: Tipičnim predstavnicima Vodenjaka predstoji izvrstan radni dan, bilo da žele preuzeti inicijativu ili se eventualno baviti sporednim poslovima. Moguća je i financijska dobit.
Ljubav: Sve ono što ste očekivali prethodnih dana, a nije se ostvarilo na ljubavnom planu, danas bi vas uz zrnce sreće moglo obradovati. Imat ćete puno razloga za uživanje.
Zdravlje: Ojačajte imunitet.

Riba

Posao: Astrološki aspekti ukazuju na solidan posao za najtipičnije predstavnike ovog znaka. Neke prekinute suradnje sada možete obnoviti, budite posrednik i zaslužite se.
Ljubav: Na vašem ljubavnom nebu danas može biti i lijepo i oblačno vrijeme, te pozitivne trenutke pokušajte iskoristiti za dobru komunikaciju sa voljenom osobom.
Zdravlje: Pad imuniteta.