Oko (zabrane) rada nedjeljom još se lome koplja, a ono što većinu građana zanima je informacija koje su trgovine otvorene koje nedjelje.

U nastavku možete pronaći informacije o tome koje će trgovine i shopping centri raditi 3.3.2024., prve nedjelje u ožujku.

Spar

Prve nedjelje u ožujku radit će 20 Sparovih trgovina diljem zemlje. Njih 13 radit će u Zagrebu, a dvije u Velikoj Gorici. Jedina veća trgovina, Interspar, radit će u Rakarskoj 13 u Velikoj Gorici.

Radit će i Interspar u Liburnijskoj ulici 1 u Rijeci te još četiri trgovine na području Splita. Među njima su dva Interspara koji će raditi do 21 sat, na adresama Cesta dr. Franje Tuđmana 7 u Kastel Šućurcu te Josipa Jovića 93 u Mall of Splitu. Preostala dva koja rade do 21 sat su u Boškovićevoj 24 i u Poljičkoj 2/1, piše Dnevnik.hr.

Trgovina
Shutterstock 

Konzum

Ove nedjelje radi 50-ak Konzumovih trgovina od čega 20-ak samo u Zagrebu. Među njima je Maxi Konzum u Turininoj 11 koji radi do 21 sat.

U Osijeku će raditi šest trgovine među kojima su dva Maxi Konzuma, na Trgu Ante Starčevića 10 te u Sjenjaku 133. Oba rade do 21 sat.

Tri trgovine radit će u Varaždinu, dvije u Rijeci, jedna u Puli, dvije u Zadru, četiri u Splitu. Južnije od Splita neće raditi nijedan Konzum.

Lidl

Samo će neke Lidlove trgovine raditi ove nedjelje. Radit će Lidl u Škurinjama (Rijeka), Mejašima (Split), Svetoj Nedjelji, Sesvetama, Kobiljaku, Velikoj Gorici (Ulica kneza Ljudevita Posavskog 55), Osijeku (J. J. Strossmayera 350), Čakovcu (Športska 7), Varaždinu (Optujska ulica 74), Slavonskom Brodu (Trg hrvatskog proljeća).

Trgovina.jpg
Shutterstock 

Kaufland

Kaufland je objavio da su sve njihove trgovine prve nedjelje u ožujku zatvorene.

Plodine

Samo će dvije trgovine ove nedjelje raditi. Do 22 sata bit će otvorene Plodine na adresama Osječka 50 u Rijeci i Velimira Škorpika 11 u Zagrebu.

Studenac

Ove nedjelje će raditi 132 Studenca. Od toga u Zagrebu 11, u Rijeci sedam, u Zadru četiri, na širem splitskom području 20-ak, a u Dubrovniku sedam. U Osijeku neće raditi nijedan.

City Center one

Zagrebački City Center one East i West svoja vrata zatvaraju ove nedjelje, kao i splitski City Center one.

Shopping centar, tržni centar
Shutterstock 

Arena centar

Trgovine u Arena centru neće raditi cijelog ožujka.

Avenue Mall

Ova nedjelja je za Avenue Mall neradna. Jedina radna u ožujku je tjedan dana kasnije, 11. ožujka.

Tower Center Rijeka

Sve nedjelje u ožujku su u Tower Centeru Rijeka neradne.
ZTC Rijeka

Riječki ZTC također neće raditi ove nedjelje.

Supernova

Svih 15 šoping-centara Supernova ove je nedjelje zatvoreno.

Mall Osijek, Portanova

Mall Osijek i Portanova ove nedjelje ne rade.

Mall of Split

Splitski šoping-centar ove će nedjelje raditi.

IKEA

Ove nedjelje zagrebačka IKEA neće raditi.

STOP SHOP

Ove nedjelje neće raditi nijedan STOP SHOP.