Za dobro raspoloženje, osim rashlađenog PeTea, zaslužan je i fantastičan nastup gosta iznenađenja Vojka V. Uz mnoge Zadrane, u dobroj zabavi uživala su i mnoga poznata lica poput Ivana Šarića, Paule Sikirić i Nevene Dujmović.

BBP_8673.jpg
promo 

Zadrani su tako uz dobro poznate stihove Vojka V i svoj omiljeni PeTe pozdravili novu eru ovog kultnog pića. PeTe u limenci u samo par mjeseci postao je uistinu hit piće ljeta u kojemu će zasigurno uživati različite generacije, ne samo Zadrana, već i onih koji se tako osjećaju jer je došao iz Zadra, a dobro došao svugdje.

BBP_8941.jpg
promo 

„Jako smo sretni što smo na službenom lansiranju novog PeTea u limenci okupili ovako velik broj Zadranki i Zadrana, ovo i je party za Zadrane i naš zajednički PeTe u limenci koji iz Zadra želimo lansirati u cijelu Hrvatsku, ali i šire te pokazati svima zašto je kombinacija Maraskina Pelinkovca s tonikom nezamjenjiva, neponovljiva i najbolja. Već neko vrijeme proizvod je dostupan na policama i vesele nas iznimno pozitivne reakcije potrošača, vjerujemo u PeTe i sigurni smo da će biti hit piće ovog ljeta”, izjavila je Nina Stanić, direktorica marketinga Stanić grupe.  

BBP_8380.jpg
promo 

NINA STANIĆ.jpg
promo 

PeTe u limenci savršen je omjer Maraskina gorkog biljnog likera Pelinkovca, koji u kombinaciji s osvježavajućim notama tonika i kriškom limuna donosi okus Mediterana u čaši. Za pravo ljetno osvježenje i užitak potrebno je samo sve dobro rashladiti. Spravljen po originalnoj zadarskoj recepturi, PeTe dolazi u limenci zanimljivog dizajna u kojoj se spaja tradicija i dašak modernoga. Privlačan izgled savršeno preslikava ono što se krije unutar same limenke.

BBP_8531.jpg
promo 

IVAN ŠARIĆ.jpg
promo 

NEVENA DUJMOVIĆ 2.jpg
promo 

Zadrani već dugi niz godina uživaju u ovoj savršenoj kombinaciji, a PeTe je dio uspomena mnogih zadarskih generacija. Sad je vrijeme da i ostatak Hrvatske otkrije i uživa u ovoj savršenoj kombinaciji Maraskina Pelinkovca i osvježavajućeg tonika.

BBP_8673.jpg
promo 

BBP_8409.jpg
promo 

I zapamtite – We can always do bitter!