Sredinom svibnja hrvatski nogometaš Andrej Kramarić objavio je fotografiju svoje supruge Mije i sina Viktora, koja je otkrila da je lijepa Zagrepčanka u poodmaklom stadiju trudnoće.

'Sretan', napisao je Andrej uz fotografije.

Samo sedam dana kasnije domaći mediji objavili su da je igrač Vatrenih i Hoffenheima dobio drugo dijete, djevojčicu kojoj su dali ime Eva.

Instagram Stan Andrej Kramarića

Fotografijama na kojima su se nalazili Mia i Viktor, ali i dječak sam,Kramarić je prvi put pokazao kako izgleda njihov obiteljski dom. Dnevnim prostorom u kojem su spojeni dnevni boravak i blagavaonica dominiraju smireni tonovi, a poglede privlači veliki mramorni stol.

Iznad stola visi luster upečatljivog izgleda, a cijeli prostor izgleda jako svijetlo.

Andrej Kramarić sa sinom Viktorom Kramarićem
Instagram 

Inače, supružnici su se upoznali u jednom zagrebačkom kvartu, a njihova ljubavna priča započela je 2017., godinu dana nakon njegova transfera u Hoffenheim. S obzirom na to da je Mia tada još studirala veterinu, vezu su održavali na daljinu, a nakon što je diplomirala, lijepa doktorica veterine preselila se u Heidelberg gdje su pronašli zajednički dom.

U ožujku 2021. vjenčali su se u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici na Gornjem gradu, a iste godine u kolovozu na svijet je stigao njihov sinčić Viktor.