Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Kim Kardashian otkrila: 'Raspadali su mi se organi'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Progovorila o problemima

Izvor: Profimedia

Reality zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian i njezin suprug Kanye West ne skrivaju koliko uživaju u obiteljskom životu sa svoje četvero djece, šestogodišnjom North, dvije godine mlađim Saintom, uskoro dvogodišnjom kćerkicom Chicago i sedmomjesečnim Saintom. Nije tajna da su dvoje najmlađe djece rodile surogat majke, a Kim je sada progovorila o tome zašto se odlučila na taj korak te o teškim zdravstvenim problemima kroz koje je prošla zbog dviju trudnoća, prenosi The Mirror.

Njezini su problemi, otkrila je, počeli još u prvoj trudnoći, kada je oboljela od preeklampsije, teškog poremećaja kojeg razvije  tri do osam posto trudnica, a koji može dovesti i do smrti.  'Riječ je o poremećaju kod kojeg organi počnu otkazivati', objasnila je Kim i nastavila: 'Jedini način na koji se to spriječi je da se dijete rodi u 35. tjednu. Morala sam ići na hitni porod, pa se North rodila šest tjedana ranije, i to sa samo 1.8 kilograma'.

No, ni tu nije bio kraj problemima. Naime, otkrila je Kim, posteljica joj je zarasla unutar maternice. Unatoč svemu, nije odustajala te se odlučila za još jedno dijete, nakon što je zamrznula jajašca i odlučila koristiti embrije. Međutim, niti u drugoj trudnoći nije imala više sreće, jer je, tvrdi, prošla kroz 'užasan porod i iste komplikacije'. Nakon poroda morala je na čak pet operacija kako bi se popravila šteta koju je to nanijelo njezinom organizmu, nakon čega su joj liječnici odlučno zabranili da rodi još jedno dijete, tvrdeći da bi to bilo iznimno opasno. 

Međutim, ova je 39-godišnjakinja željela djece, pa se odlučila na drugu opciju. Malenu Chicago i njezinog mlađeg brata Sainta, rodile su, naime, dvije različite surogat majke, a za njihov dolazak na svijet Kim je iskoristila dva posljednja zamrznuta embrija. Druga kći ovog para na svijet je došla u siječnju prošle godine, a najmlađeg sina dobili su u svibnju ove godine. 'Zahvalna sam na svojoj djeci bez obzira na to kako su došli na svijet', rekla je Kim i dodala kako bi zbog svoje djece opet prošla kroz istu bol. 

loader