Ovan

Posao: Opušten prvi dan vikenda je pred većinom Ovnova kako bi uživali prvenstveno u nekim rekreativnim aktivnostima. Organizirajte izlet i družite se s prijateljima.
Ljubav: Odličan je dan za sve vrste zabava, izlaske. Iskoristite to u dobrom raspoloženju.
Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Danas bez naglašenih radnih aktivnosti za većinu Bikova. Uglavnom su mogli prevladati oni iz domene kuće.
Ljubav: Nije preporučljivo sjediti i čekati da se nešto dogodi na vašem ljubavnom planu. Vrijeme je za konkretne poteze.
Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Sve ćete postići, samo da se, kao i obično, odjednom ne rasplinete na sto stranica. Neke dobre vijesti mogle bi vam stići iz inozemstva.
Ljubav: Većina astroloških aspekata ukazuje na solidne uvjete za flert, avanturu, a na vama je da odlučite na koju ćete stranu, ovisno o tome što želite.
Zdravlje: Sasvim solidno.

Dnevni horoskop za 27 travnja 2024
Shutterstock 

Rak

Posao: Nemojte se iznenaditi ako vam planove za danas poremete neke obveze od ranije na koje ste možda zaboravili, a tiču ​​se formalnosti i papirologije.
Ljubav: Ako spadate u grupu Rakova koji su zadovoljni partnerskim odnosima, bilo u vezi ili braku, logično je da od voljene osobe očekujete razumijevanje i podršku.
Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Danas možete očekivati ​​odgađanje sastanka ili dogovora koji ste planirali. Ništa strašno, pokušajte proći sa što manje nerviranja.
Ljubav: Potrebno je više pažnje i razumijevanja da biste bili zadovoljni. Možda biste trebali razmisliti o snižavanju svojih kriterija i očekivanja.
Zdravlje: Izbjegavajte nagle fizičke pokrete.

Djevica

Posao: Nema naznaka većih problema i zastoja u namjeri da realizirate današnje obveze koje vam mogu oduzeti najviše vremena.
Ljubav: Svi vaši ljubavni planovi trebali bi biti usmjereni na zajedničke trenutke i aktivnosti s voljenom osobom. Puno ovisi o vama.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Nije najpovoljniji dan za započinjanje nekih novih suradnji ili dogovora, ako je hitno onda vodite računa koje dokumente potpisujete.
Ljubav: Slobodni članovi mogu očekivati ​​vrlo lijepo novo poznanstvo. 
Zdravlje: Odlično.

Škorpion

Posao: Imate puno novih i kreativnih ideja na umu. Mogli biste uspješno pokrenuti barem jedan od njih.
Ljubav: Na prvi pogled relativno miran dan na planu ljubavnih iskušenja mogao bi poprimiti zanimljivu dimenziju, na inicijativu osobe iz vaše ljubavne prošlosti koja vam je još uvijek pomalo tajanstvena.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Strijelac

Posao: Nije loš dan da pokušate obaviti nekoliko poslovnih stvari. Ipak, pokušajte ne trošiti previše energije.
Ljubav: Predložite dragoj osobi izlet ili boravak u prirodi, svidjet će joj se.
Zdravlje: Nema zdravstvenih upozorenja.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Osnovna i najvažnija stvar na profesionalnom planu je pod vašom kontrolom, stoga biste se trebali opustiti i malo odmoriti.
Ljubav: Posvetite voljenoj osobi dovoljno pažnje, pokažite koliko vam je stalo.
Zdravlje: Osjetljivost dišnog sustava.

Vodenjak

Posao: Danas nemojte pretjerivati ​​s aktivnostima, vrijeme je da usporite i odmorite se. Rado biste se družili s prijateljima, organizirajte se.
Ljubav: Danas nije realno očekivati ​​neki posebno veliki angažman na ljubavnom polju s vaše strane, ali neka vas ne iznenadi poziv na kavu, piće ili nešto slično.
Zdravlje: Odlično.

Riba

Posao: Uobičajene aktivnosti vezane uz odmor i opuštanje mogli bi na trenutak prekinuti neki važni pozivi.
Ljubav: Na ljubavnom planu očekuje vas promjenjivo raspoloženje. Ne vucite danas neke priče iz prošlosti.
Zdravlje: Mogući problemi s cirkulacijom, krvnim pritiskom.