Prije 11 mjeseci Anđelka Stević Žugić postala je majka djevojčice, a glumica je posljednjih mjesec dana preokupirana izvođenjem nove monodrame 'Što me opet snađe', za koju se traži karta više.

Blic je snimio trenutak kad je glumica stigla na probu, a u rukama je držala svoju mezimicu Čarnu. S njom je bio njen suprug Marko Žugić.

Oni što se moglo primijetiti jest da malena ima tamnu kosu poput svog tate.

Anđelka u monodrami 'Što me opet snađe' opisuje kako izgleda život kada se žena odluči razvesti. Novu predstavu izvest će 22. svibnja u Splitu, 24. svibnja u Zagrebu, 27. svibnja u Opatiji te 29. svibnja u Osijeku. Ono što na duhovit način prikazuje u predstavi, glumica je iskusila i na svojoj koži. Štoviše, njezin razvod izazvao je izniman interes u cijeloj regiji.

Devetogodišnji brak, u kojem je rodila sina Jakšu, završio je 2020., a poslije se doznalo da je njezino srce osvojio Marko Žugić, bivši kum i prijatelj njenog bivšeg muža. Da ih povezuje mnogo više od prijateljstva, počelo se nagađati nakon što su zajedno došli na premijeru filma ‘Zlatni dečko’. Zvijezda serije ‘Andrija i Anđelka’ o ljubavnom životu nije htjela govoriti, ali da je ponovno sretna i zaljubljena potvrdila je trudnoćom. Kćer Čarnu rodila je prošlog svibnja, a s Markom je bračne zavjete izmijenila u rujnu.

Instagram, Robert Gašpert Anđelka Prpić je najpoznatija po ulozi u seriji 'Andrija i Anđelka '