Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Razbio se 'kao kruška' u hotelu pa ih sada tuži

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Misli da su oni krivi što je proveo 42 dana u bolnici i mjesece na fizikalnoj terapiji

Izvor: Profimedia

Glumac i glazbenik koji nastupa pod imenom Meat Loaf, 72-godišnji Michael Lee Aday i njegova supruga Deborah Lee Gillespie tužili su na sudu hotel Hyatt Regency u Dallasu zbog ozljede koja se glazbeniku dogodila, kako tvrde, njihovom greškom, javlja music-news.com. Dok se pripremao održati govor na eventu koji se održavao u hotelu u svibnju prošle godine, Meat Loaf je stao na dio zavjese na pozornici ispod kojeg nije bilo poda. Noga mu je propala te je pao s pozornice i zadobio ozbiljne ozljede nogu, vrata i ramena, od kojih se bolnici oporavljao 42 dana, a nakon toga je mjesecima još morao na fizikalnu terapiju.

Meat Loaf Izvor: Profimedia

 Autor hitova 'Dead Ringer for Love' i 'Bat Out of Hell' također je podigao tužbu protiv grupacije u čijem je vlasništvu hotel. U tužbi je naveo kako su organizatori u hotelu 'nemarno' postavili pozornicu i napravili skrivenu 'opasnu klopku'. 'Izvijesili su veliki zastor koji je sezao do poda i duže te tako onemogućavao da se vidi kako iza njega više nema pozornice po kojoj se može hodati', piše u tužbi.

Meat Loaf Izvor: Profimedia

 Podsjetimo, Meat Loaf je poznat po svom snažnom glasu širokog raspona i teatralnim nastupima, premda je u Hrvatskoj relativno nepoznat. Njegova trilogija albuma 'Bat Out of Hell' prodana je u 50 milijuna primjeraka i držala se na top ljestvicama čak devet godina, što ju svrstava među najprodavanije albume svih vremena. Čak se 1997. pojavio i u filmu o Spajsicama, a za svoju pjesmu 'I Would Do Anything for Love' osvojio je nagradu Grammy. Pojavio se i u više od 50 filmova i televizijskih emisija.

Tagovi

loader