Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Ivana Kindl: 'Imam sve simptome koronavirusa'

Autor A.S.
Autor A.S.

Otkrila na Instagramu

Izvor: Marko Horvat

'Imam sve simptome koronavirusa. Sve simptome imam', dramatično je priopćila 42-godišnja pjevačica Ivana Kindl. Prema svemu sudeći, video za Instagram snimila je u liječničkoj ambulanti i to pored plakata koji je u posljednje vrijeme neizostavan dio gotovo svake službene ustanove. 'Zarazit ću vas sve!', našalila se pjevačica. 

Izvor: Instagram

No, svoje obožavatelje smirila je sljedećim objavljenim videom rekavši kako se radi samo o gripi koja 'nikako da prođe'. Ipak, temperatura, kašalj, grlobolja i slabost nisu spriječile Ivanu da odradi sve svoje obaveze toga dana. 

Izvor: Instagram

Što se samog koronavirusa tiče, mnogi poznati imali su hrpu reakcija na ovu novost u Hrvatskoj, ali i u svijetu. Dok su neki bili zabrinuti te se pokušali opskrbiti s više namirnica u slučaju karantene poput Elle Dvornik i Paole Valić Bekić, neki su situaciju komentirali, uključujući i glumca Slavka Sobina, kao previše paranoičnu rekavši kako se ljudi zaista 'boje svoje vlastite sjene. Više reakcija domaćih celebova čitajte na poveznici: https://story.hr/Celebrity/a129518/JEDNI-SE-SALE-DRUGI-ZABRINUTI-Kako-poznati-reagiraju-na-koronu.html

Anketa

Bojite li se vi zaraze koronavirusom?

  • NE, bit će to sve u redu

    58.7% (972)

  • DA, jako se bojim

    21.14% (350)

  • Ne mislim ništa o tome

    20.16% (334)

Bojite li se vi zaraze koronavirusom?

Rezultati

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader