Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Srpska manekenka udana za šeika: 'Naravno da živim u haremu'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Progovorila

Izvor: Instagram

Srpkinja Jelena Bin Drai, koja je popularnost stekla kao nositeljica titule 'Miss Jugoslavije', već više od deset godina živi u Dubaiju, gdje se udala za tamošnjeg šeika Saida Bin Draija, čije se bogatstvo procjenjuje na dvije milijarde dolara. Par ima i troje djece, devetogodišnju Asju, godinu dana mlađeg Hilala i i šestogodišnjeg Hamdana. No, s obzirom na činjenicu da je udana za šeika, Jelena se često susreće s brojnim uvredama i stereotipima, poput onoga da je 'jadnica u haremu', na koje se osvrnula u intervjuu za srpski Telegraf, nazvavši sebe 'povampirenom Hurem'.

'Da budem iskrena, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao za mnom, ne bih daleko stigla', rekla je nekadašnja missica, sada uspješna poduzetnica, koja se osvrnula i na komentare o tome kako živi u - haremu. 'Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga za vrijeme ove pandemije ne moram trpjeti i gledati svaki dan', rekla je Jelena kroz smijeh, pa otkrila kako izgleda njezin život u Dubaiju. 

'Kada se ne bavim Sultanovim ženama i kada mi preostane sat, dva slobodnog vremena onda pod 'Bin Drai Capital' vodim zdravstveni sektor, IT-Tech start up sektor, dječji vrtić i još pokoju tvrtku. Ponekad se bavim i djecom, čisto da zapamte tko im je majka. Treniram, a uveče šetam po plaži kada mi otključaju ogradu zlatnog kaveza', rekla je u svome stilu bivša manekenka. Uspjeh je, tvrdi, jedina stvar koju ljudi nikada ne opraštaju, pa su ju novinari spomenutog medija pitali smatra li da je upravo to razlog što je često na meti kritičara.

'Nisam sigurna na koji uspjeh mislite. Na poslovni ili što sam se dobro udala?', zapitala se Jelena koja rodnu Srbiju posjećuje jednom godišnje. S obzirom na to da se zbog činjenice da je udana za Muslimana susreće i s uvredama na račun - prehrane, Jelena je i to duhovito prokomentirala. 'Dođem do Srbije kada mi obaveze oko palače dozvole i kada se zaželim svinjskih ušiju i repova, samo se nadam da ovo neće Sultan pročitati', zaključuje.

Najčitanije

Najnovije