Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Prijete da će me ubiti i silovati moju maloljetnu kćerku'

Autor I.G.

Regionalni pjevač u strahu

 Izvor: Instagram

Za srpskog pjevača i trenutno jednog od članova žirija glazbenog showa 'Zvezde Granda', 55-godišnjeg Đorđa Davida Nikolića, posljednji mjeseci nisu bili nimalo laki. Naime, nakon što se zarazio, a potom i oporavio od koronavirusa, pjevač je ponovno završio bolnici jer je slomio nogu. Međutim, čini se da njegovim nevoljama tu nije bio kraj pa je glazbenik sada otkrio kako se svakodnevno suočava s ozbiljnim prijetnjama kojima se ugrožava kako njegova, tako i sigurnost njegove obitelji.

Prijete mi da će me ubiti i silovati moju maloljetnu kćerku

 Naime, pjevač je za magazin Alo otkrio kako mu na društvenim mrežama stižu poruke prijetećeg sadržaja onih koji ne vjeruju da je zaista prebolio koronavirus. 'Tvrde da sam ja glumio bolest, da sam dobio dobre novce za to. Mrze me iz meni nepoznatih razloga. Nikad nikome nisam zlo nanio, iako mi žele da umrem, da me prebiju kada me sretnu na ulici. Prijete mi da će me ubiti i silovati moju maloljetnu kćerku. Usprkos tome, ja im želim sve najbolje u životu i da im nitko nikad na njihovim društvenim mrežama ne šalje takve poruke i da im se nikad ne dogodi u zdravstvenom smislu ono što se meni dogodilo jer bi u tom slučaju definitivno psihički pukli', ispričao je pjevač.

Povezane vijesti


Također, 55-godišnjak je za spomenuti medij dodao i kako se zbog svega gore navedenog odlučio obratiti i policiji. 'Zatražio sam pomoć policije. Kada je kćerka u pitanju oni još uvijek nisu reagirali na to... U principu, za sebe se ne plašim, jer sam dovoljno spreman da se mogu suprotstaviti dvojici ili trojici u datom trenutku. Međutim, moje dijete je ipak centar svijeta i moje dijete je nešto za što bih bio spreman ubiti', zaključio je vidno uzrujan glazbenik.

Magazin

Royals