Srpka folk pjevačica, 32-godišnja Sandra Afrika našla se u nezahvalnoj situaciji nakon što su u medije procurile eksplicitne fotografije njenog navodnog seksualnog odnosa s njenim bivšim dečkom, 33-godišnjim nogometašem Vladimirom Volkovom, piše republika.rs. Na fotografiji je djevojka naga ležala na muškarcu, a on je iskoristio to što je na plafonu bilo zrcalo pa je fotografirao, a fotografija je počela kružiti društvenim mrežama. No sad se oglasila Sandra i ljutito tvrdi kako na snimci uopće nije ona. Spornu fotografiju možete pogledati ovdje.

Razljutilo ju je to što se na fotografiji djevojci ne vidi lice, a ipak su svi zaključili da se radi o njoj.  'Dokle više! Stvarno je prevršena svaka mjera. Neki ljudi bi baš voljeli da me vide u nekoj aferi. Tako nešto

Kad god se pojavi neka eksplicitna ili gola fotoigrafija anonimnih djevojaka kojima se ne vidi lice nego podsjećaju na mene iz ovog ili onog razloga, odmah sam to ja. Ma, kako da ne

 ne postoji. Kakve eksplicitne ili gole fotografije. Kad god se pojavi neka eksplicitna ili gola fotoigrafija anonimnih djevojaka kojima se ne vidi lice nego podsjećaju na mene iz ovog ili onog razloga, odmah sam to ja. Ma, kako da ne', rekla je pjevačica za srpski Alo. Izvor koji je navodno blizak pjevačici je, pak, ispričao sasvim drugu priču.

'Ona mu je vjerovala. Bila je opuštena s njim, kao ni s kim dosad. Sve se dogodilo na moru, prije nekoliko godina. Ležali su u apartmanu koji je imao ogledalo, na plafonu. Nakon seksa, Sandra je ležala gola na Volkovu, a on nije odolio da ne slika najbolju i najtraženiju guzu u regiji. Da zlo bude veće, fotku Sandrine guze je slao svojim prijateljima nogometašima da se pohvali. Sandra to nije znala. Poludjet će kad bude vidjela da ju je bivši izdao na takav način', kazao je. 

Podsjetimo, pravog imena Sandra Prodanović, hrvatskoj je javnosti poznata odavno, još otkako je svoj pjevački uzlet započela u nekadašnjem klubu Lampaši, koji je držao Ivan Zak. I samu ju je iznenadio njezin veliki uspjeh. Za nju se može reći da ju je stvorila hrvatska publika jer, kako sama kaže, pjevačka karijera joj je zapravo krenula upravo iz Zakovih Lampaša.

Sandra je nadimak dobila po pjesmi Afrika koju je napisala Marina Tucaković prije 13 godina. U samo nekoliko dana pjesma je postala veliki hit s kojim je počela nastupati po diskotetakama širom Balkana i Europe. A što se tiče nogometaša Vladimira Volkova, on je za republiku.rs također negirao da se radi o njegovoj i Sandrinoj fotografiji. 

'Ne znam o kojoj se fotografiji radi. I da imam nešto slično, nikada je ne bih pustio jer je to katastrofa, prvenstveno iz ljudskih razloga, a onda i iz poštovanja prema Sandri', kazao je.