Srpska voditeljica Jelena Simić trenutno proživljava najljepše dane. Naime, sa suprugom Draganom čeka drugo dijete. Iako je odlučila skrivati trbuh, mnogi su se iznenadili kada je priznala da je već u šestom mjesecu trudnoće. Spol bebe nije htjela otkriti, ali zato nije skrivala koliko su svi u obitelji uzbuđeni. Kako je i sama priznala, trudnoća ju je malo iznenadila, s obzirom na to da par već ima devetogodišnju kći Unu.

'Nismo se nadali. Mislila sam da je krug zatvoren, jer već imamo veliku, predivnu djevojčicu, ali život zna ugodno iznenaditi kada se najmanje nadamo. Novom članu obitelji najviše se obradovala moja kći Una. Izgleda da je njezina beskrajna želja dobiti brata ili sestru učinila svoje. Svi smo presretni. Prije dva dana smo išli zajedno na kontrolu i liječnik je rekao da je beba dobro. Prošle su mučnine i sada se divno osjećam', izjavila je Jelena ovim povodom za tamošnje medije.

Sukladno tome što je skrivala trudnoću, Jelena je i na društvenim mrežama pazila da se trbuščić ne bi nadzirao. Tako je objavljivala fotografije u pretežito ležernim izdanjima, kako bi se trbuh mogao dobro sakriti. U trenucima kada je možda i posumnjala na moguće 'otkrivanje', trbuščić je maknula iz kadra. Izgleda da je skrivanju došao kraj. Veliko uzbuđenje itekako raste, s obzirom na to da beba stiže početkom jeseni.