Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poražena Ella Dvornik: 'Nikad od mene domaćice'

Ne ide joj

 Izvor: Instagram

Blogerica i influencerica, 29-godišnja Ella Dvornik otkrila je nedavno svojim brojnim pratiteljima na Instagramu da ne troši slobodno vrijeme na peglanje garderobe jer je to po njoj apsolutni gubitak vremena, a sada je morala priznati da joj ne ide od ruke još jedna vještina koju bi idealna domaćica 'morala' imati u malom prstu - šivanje.

 Naime, majka dvogodišnje Balie Dee i četveromjesečne Lumi Wren 'pohvalila se' da nije baš spretna u šivanju. Iako je naumila sama popraviti neke rupice na svojoj odjeći i odjeći djece, i pritom je naručila malenu šivaću mašinu, svoj plan pak nije uspjela ostvariti.

.'Sidila sam za mašinom... čitala sam upute i niš mi nije jasno al' bitno da sam naručila da “popravim” tu i tamo nešto. Nikad od mene domaćice’, našalila se na svoj račun uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Povezane vijesti

 Njezine pratiteljice domaćice upitale su ju vrijedi li kupiti mašinu koju je pokazala, na što je Ella iskreno kazala da ne zna, a one su joj uzvratile da je onda to igračka za Balie. ‘Bitno je da imaš volju, budeš naučila i šivat’, napisala joj je pratiteljica i pohvalila njezin trud što je uopće probala šivati.

Tagovi

Magazin

Royals