Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Isplivale' rijetke fotografije Georgea Clooneya sa sinom

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Isti otac

Izvor: Profimedia

Jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca, 59-godišnji George Clooney i njegova 17 godina mlađa supruga, odvjetnica za ljudska prava Amal, uživaju u obiteljskom životu s trogodišnjim blizancima, Alexanderom i Ellom, koje skrivaju daleko od 'očiju' javnosti. Ipak, jučer su George i maleni Alexander 'uhvaćeni' u zajedničkoj šetnji, a mnogi si primijetili kako je maleni 'slika i prilika' oca.

Povezane vijesti

Fotografirani su u Los Angelesu, i to kada je George mezimca vodio oftalmologu. Glumac je prošetao u 'casual' izdanju, noseći široke traperice, crnu majicu i bijele tenisice, a lice je prekrio maramom. Maleni Alexander nosio je plave kratke hlačice, polo majicu, 'Adidasice', a cijelo je vrijeme držao slavnog oca za ruku. Brižni George ponio je i slatkiše te sokić za sina, kako bi mu posjet liječniku bio što ugodniji.

Inače, ovih su se dana strani mediji raspisali o trzavicama u braku Georgea i Amal, a kao razlog se navodi činjenica da je glumac preuzeo ulogu domaćice, dok se Amal posvetila poslu. Supruga je, pišu strani mediji, Clooneya pretvorila u kućnu pomoćnicu i dadilju. Zbog pretrpanog poslovnog rasporeda odvjetnice Amal, sva briga i odgovornost oko dvogodišnjih blizanaca, Alexandera i Elle, prebacila se na supruga koji trenutno nema nikakvog drugog posla, što ga dovodi do ludila.

loader