Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Otkriveno zašto je Charles na kraju odabrao Dianu

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Brak koji ne prestaje intrigirati

Izvor: Profimedia

Iako su prošle 23 godine otkako je omiljena princeza Diana tragično preminula, još je uvijek jednako popularna. Svi zato znaju za njezin propali brak s danas 71-godišnjim princem Charlesom, koji je 'pukao' 1992. godine zbog njegove dugogodišnje afere sa sadašnjom suprugom Camillom Parker Bowles. Međutim, manje je poznato da je Charlesov prvi izbor zapravo bila njezina pet godina starija sestra Sarah, a razlog zbog kojeg se princ ipak odlučio za Dianu je bizaran, piše Daily Mail.

Povezane vijesti

princ Charles princeza Diana Izvor: Profimedia

 Naime, prije nego što je započeo vezu s Dianom, Charles je jedno vrijeme 'hodao' s njezinom starijom sestrom Sarah Spencer, danas McCouquodale. Otkrila je to Dianina prijateljica, novinarka Danae Brook, koja tvrdi da princ nije htio oženiti Sarah jer je - prije njega imala mnogo momaka. Danae tvrdi kako joj je to još 80-godina otkrila upravo Diana. Ona joj je u razgovoru rekla kako misli da je Charles 'bacio oko' na nju, te da će nju vjerojatno i oženiti. Smatrala je da je ona puno bolji izbor za kraljevsku obitelj jer je, za razliku od sestre, bila djevica.


'Diana je bila nesigurna i sramežljiva. Svaki put kad bih je srela, skrivala se i kao da je htjela biti nevidljiva. Od svega na njoj najviše pamtim njene oči. Plavozelene oči koje su izgledale kao svijetla automobila kada bi vas pogledala', prisjetila se Danane. U spomenutom razgovoru Diana joj je rekla i kako se ona i Charles nalaze u medijskom kaosu bez ikakvog razloga te da kraljevska obitelj nije učinila dovoljno da je zaštiti od novinara. Požalila se da joj smetaju tračevi da noću izlazi s princem, ali je priznala i kako smatra da su ju izabrali za kraljevsku nevjestu samo jer je djevica. 'Moja sestra je izlazila s njim, ali ja im više odgovaram jer nemam prošlost iza sebe. Nisam trčala iz kreveta u krevet', rekla je tada Diana.

princeza diana Izvor: Profimedia

Najčitanije

Najnovije

loader