Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobjednik 'Života na vagi': 'Ovo ljeto još nisam pojeo sladoled'

Ispričao nam je kako provodi ljeto

  Izvor: Instagram

Alen Abramović je 46-godišnji pobjednik treće sezone showa 'Život na vagi', koji je iz spomenute emisije izašao s čak 86 kilograma manje. Poznato je da je s aktivnim i zdravim životom nastavio i nakon izlaska iz showa, a sada je s ponosom priznao da prvi put u životu uživa na aktivnom odmoru, i to u Starigradu na Hvaru. Kako provodi dane, pazi li nešto posebno na prehranu i koja će mjesta posjetiti ovog ljeta, ispričao je za Story.hr.

'Dosta rano ustajem i sjedam na bicikl. Kasnije se vraćam na plažu i plivam, a ponekad navečer odem i trčati', započeo je Alen koji nam se javio s plaže. Kaže nam da je uistinu sretan i da baš uživa u odmoru, unatoč tome što je aktivan. Sreća je još veća nakon karantene koja je nastupila zbog pandemije koronavirusa, ali i koja je na svima nama ostavila posljedice. 'Karantena mi je bila grozna. Panika me uhvatila na početku, ali sam kasnije shvatio koliko je bitna podrška obitelji, koju u showu nisam imao. Shvatio sam da mogu bez kave iz kafića', rekao nam je kroz smijeh pravi kavopija, koji je treninge nadoknađivao večernjim hodanjem i trčanjem.

S tjelovježbom uvijek u paru dolazi i zdrava prehrana. S obzirom na to da si mnogi ljeti daju oduška, on priznaje da nema tih problema. 'Mnogi misle da sam na nekoj posebnoj dijeti, ali nisam. Pazim na ono što jedem, ali ništa striktno. Kada mi se nešto jede, to ću si i priuštiti. Iako, moram vam priznati da ove ljeto još nisam pojeo sladoled', govori nam 46-godišnjak kojeg je ta činjenica i samog iznenadila. Iskreno nam je rekao da uistinu nema potrebu za brzom hranom i otkrio da jede lakše obroke. 

Kada mi se nešto jede, to ću si i priuštiti

Iako mu je ovo možda prvi aktivni odmor u životu, itekako neće biti posljednji. 'Siguran sam da će mi ovo ući u tradiciju', otkrio nam je i rekao da već zna čemu će se posvetiti sljedeće godine. 'Vidio sam dosta ljudi na supovima i mislim da će mi iduće godine upravo to biti izazov', uzbuđen je Alen koji otkriva da voli izazove i da ga ne bi začudilo da se jedne godine na Jadran uputi biciklom. 'Otvoren sam za sve opcije', zaključio je 46-godišnjak koji se veseli ovogodišnjem ljetu. Iako nema čvrsti plan, vjeruje da će još posjetiti sjeverni Jadran. 

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image