Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danijela Dvornik započela novu avanturu u 54. godini

Podijelila je uzbudljive vijesti

 Izvor: Instagram

Danijela Dvornik, blogerica i majka influencerice Elle Dvornik ljeto provodi u Sutivanu na Braču gdje je nedavno preuredila staru obiteljsku kuću. Sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je kako joj je boraviti na otoku i što joj se sviđa u otočkom životu dok korona virus i dalje prijeti. Pritom je otkrila i kako u 54. godini kreće novim pravcem u životu te kako se veseli avanturi. Naime, počet će raditi u wine&cheese baru na Braču.


'Jedna od boljih stvari u životu na otoku jest i to što mi je korona daleko. Ne slušam i ne gledam vijesti pa imam osjećaj da se to nekome drugome događa. Da nema obaveze

Ovaj tjedan započinjem raditi u jednom slatkom wine&cheese baru i baš se veselim toj avanturi

 stavljanja maske u dućanu, stvarno ne bih ni znala da je među nama. U Sutivanu ima gostiju pa naizgled sve izgleda normalno. Ovaj tjedan započinjem raditi u jednom slatkom wine&cheese baru i baš se veselim toj avanturi. (Više o tome u nadolazećim danima)', tajnovito je uz fotografiju selfiea napisala baka dviju unučica, dvogodišnje Balie Dee i četvoromjesečne Lumi Wren.

Povezane vijesti

 Podsjetimo, Danijela nakon prerane smrti supruga Dine Dvornika 2008. godine nije bila u ozbiljnoj vezi. No nedavno je iznenadila pratitelje priznavši kako se dopisuje s 'mlađim tipom'. Ipak, obavijestila ih je kako se razočarala. 

'Dopisujem se s par godina mlađim tipom, razvedenim, imamo nekih zajedničkih crtica, razmišljanja o životu. Zgodan je, onako na fotografiji. To traje nekoliko dana', započela je blogerica u objavi, a potom otkrila što je krenulo po zlu. 'Onda on pošalje poruku: Mogu li dobiti fotografiju tvog tijela? I padne betonski zid s čeličnom konstrukcijom između nas! Zašto? Jesam li ja jedina koju ovo vrijeđa ili sam stvarno ostarila', napisala je. 


Magazin

Royals