Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

TEŠKE OPTUŽBE 'Angelina iskorištava vlastitu djecu'

Autor I.G.
Autor I.G.

Ipak nije tako dobra majka?

Izvor: Profimedia

Iako su se razišli prije četiri godine, jedan od nekada omiljenih holivudskih parova, 45-godišnja Angelina Jolie i 56-godišnji Brad Pitt, i dalje nisu službeno okončali brak jer se još uvijek ne mogu dogovoriti oko skrbništva nad djecom - 18- godišnjim Maddoxom, 16-godišnjim Paxom, 15-godišnjom Zaharom, 14-godišnjom Shiloh te 11-godišnjim blizancima Vivienne i Knox. Međutim, ako je vjerovati pisanjima magazina Life&Style, djeca nisu jedino što trenutno muči slavnu glumicu. Kako navodi spomenuti medij, Angelina je u posljednje vrijeme posebno zainteresirana za ljubavni život bivšeg supruga zbog čega je odlučila iskoristiti i vlastitu djecu samo kako bi se dočepala informacija.

Angelina Jolie Izvor: Profimedia

Njezini prijatelji kažu da ona čini isto što i većina drugih bivših supruga

 Prema riječima neimenovanog izvora, primirje s bivšim suprugom i činjenicu da je Brad nedavno viđen kako napušta njezin dom, a sve u svrhu obnavljanja odnosa s vlastitom djecom, Angelina je iskoristila kako bi saznala detalje njegovog ljubavnog života. 'Njezini prijatelji kažu da ona čini isto što i većina drugih bivših supruga nakon što djeca krenu ostajati na spavanju u domu drugog roditelja - kad se vrate kući, izvlači informacije o bivšem suprugu, naročito one vezane za novu ženu u njegovom životu', objasnio je izvor za američki tabloid i zaključio kako glumica iskorištava vlastitu djecu za špijuniranje bivšeg supruga.

Povezane vijesti

Brad Pitt Izvor: Profimedia


Također, isti medij aludira i na to kako je nova žena u Bradovom životu, za koju je Angelina posebno zainteresirana, mlađahna Alia Shawkat za koju se već neko vrijeme nagađa kako je u romantičnoj vezi s 56-godišnjakom. 'Brad sigurno zna da djeca sve iz njegova kuće prenose Angelini, ali Alia je jako draga prema njima tako da sigurno nije previše zabrinut oko toga', zaključio je na kraju neimenovani izvor.

Najčitanije

Najnovije

loader