Krajem svibnja, magazin Story je prvi donio ekskluzivne vijesti kako hrvatski nogometni reprezentativac i igrač londonskog Chelseaja, 26-godišnji Mateo Kovačić i supruga Izabel, krajem ljeta postaju roditelji. Iako par trudnoću drži dalje od očiju javnosti, kako Story.hr sada doznaje od izvora bliskog paru, Mateo i Izabel bi navodno uskoro trebali proširiti obitelj s dječakom.


Prema riječima izvora, trudna Izabel, koja odbrojava dane do porođaja, navodno je viđena kako kupuje odjeću za dječaka čime je potaknula šuškanja kako će domaćem reprezentativcu uskoro na svijet stići nasljednik. Inače, osim fotografijom na Instagramu na kojoj Izabel u bijeloj haljini pozira s trudničkim trbuhom, a koju su oboje podijelili na svojim profilima krajem lipnja, par se nije oglašavao povodom trudnoće.


Podsjetimo, njihova se ljubav rodila još u srednjoj školi. Hrvatski nogometni reprezentativac bio je još srednjoškolac kada se zaljubio u Izabel, s kojom ga je spojila ljubav prema vjeri. Mateo je godinama bio ministrant u svojoj Župi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, a Izabel je pjevala u župnom zboru Lilium. Mateo je naposljetku 2016. zaprosio Izabel, a vjenčali su se godinu dana poslije, nakon sedam godina veze, u istoj crkvi u kojoj su se i upoznali.