Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napustila ju je jedina osoba koja je cijelo ovo vrijeme bila uz nju

Proživljava pravu dramu života

  Izvor: Instagram

Domaća manekenka s talijanskom adresom Nina Morić trenutno proživljava najteži period u životu. Iako joj dramatično okruženje nije strano, ovog puta nije mogla sakriti koliko je shrvana. 'Suživot s Ninom Morić pod istim krovom u četiri zida je dosadan', zaključila je to nakon što se njezin 18-godišnji sin Carlos Maria Corona, s prvim danima punoljetnosti, prošlog mjeseca odlučio preseliti k ocu Fabriziju.

'Sine moj, koliko bih htjela biti u tvome zagrljaju. Samo da te vidim na pet minuta kako bih se izgubila u tvome osmjehu, u tvojim očima punim sjaja i u čistoći duše. Tad je moje srce prepuno otkucaja a oči pune tebe. Tvoja odsutnost me poždere pa sam se odlučila sažaliti sama nad sobom. Znaš da kad si dvoje pripadaju, pronađu se i kada su potpuno izgubljeni. Probaj shvatiti da nisi ti taj koji treba biti otac, nego sin. Biti sjedinjen s ocem je prekrasno, ali taj odnos mora biti bezuvjetan. Zahvaljujem ti se sine moj što si me učinio ponosnom majkom. Tako mi nedostaješ.. sve dok se ponovno ne susretnemo u vječnosti', napisala mu je putem Instagrama u nadi da će se smilovati i razmisliti o povratku.

Povezane vijesti

Iako je ona sama rekla da je odselio zbog toga što je postao punoljetan i sam to odlučio, nije spomenula posljednju svađu koju su imali. Naime, obračunala se s njim zbog izjave koju je napisao na društvenim mrežama. Uz svoju fotografiju s treninga poručio je: 'Odlučnost je sve u životu. Ako nemaš muda, onda si ped..'. Njoj se to nije svidjelo pa ga je napala na Instagramu i poručila mu neka se srami zbog toga što je rekao.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image