Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Petogodišnjoj kćeri daje tri pive dnevno, a starija kći pije i pod nastavom

Autor E.N.
Autor E.N.

Otkrila neobične metode odgoja

Izvor: Profimedia

Zvijezda hit serije 'Veronica Mars', 39-godišnja glumica Kristen Bell nedavno je šokirala javnost priznanjem kako njezina petogodišnja kći Delta još uvijek nosi pelene. Međutim, apsurdan odgoj nije stao samo na tome jer se glumica nedavno ponovno našla na tapeti kritičara i to zbog toga što petogodišnjoj kćeri daje nekoliko piva na dan, a otkrila je kako je 'ulovila' stariju kći kako 'cuga' za vrijeme nastave.

Povezane vijesti

U nedavnom intervjuu za strane medije glumica je otkrila kako su ona i 45-godišnji suprug, Dax Shepard, nedavno otrkili ukusno bezalkoholno pivo o kojem je ubrzo cijela obitelj postala ovisna, uključujući i djecu. Osim starije kći, pivo su Dali i petogodišnjoj Delti: 'Nismo mogli vjerovati, popila je tri piva u jednom danu', nadodala je majka. 

Kada piju pivo osjećaju se prisnije s ocem.

Iako je nastojala biti humoristična dijeleći šaljivu obiteljsku anegdotu, naišla je na brojne kritike. Već upoznati sa 39-godišnjim neobičnim metodama odgoja, obožavatelji su ju snažno osudili unatoč tome što se radi o bezalkoholnom pivu: 'Tko je vidio djeci davati nešto s okusom pive? Zar nije da djeca trebaju piti voćne sokiće, kašice i slično', upitao je jedan. No, glumici nije trebalo dugo da odgovori na tuđa kritička razmišljanja: 'Znala sam da ću naići na ovakva mišljenja. Osjećajte se slobodnima nazivati me lošim roditeljem, nije me briga. Ja za sebe znam da sam dobar roditelj, točnije, barem mislim', odgovorila je.

Inače, nije novost da glumica ima potpuno otvorena razmišljanja kada je odgoj djece u pitanju, a mnogi roditelji, osim što se ne bi složili s njom, često ju znaju i oštro kritizirati. Svojevremeno je za strane medije prokomentirala kako ju nije briga što drugi misle i kako bi, po pitanju odgoja, svi trebali gledati 'svoja posla': 'Svatko ima svoje metode s obzirom na to da je svako dijete potpuno drugačije', rekla je.

Izbor Urednika

Royals