Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Progovorila o razvodu koji je šokirao: 'Teško je ovo s čime se nosim'

Otvorila dušu

  Izvor: Profimedia

Američka pjevačica, 38-godišnja Kelly Clarkson, koja se proslavila nakon što je odnijela pobjedu u prvoj sezoni showa 'Američki idol', šokirala je obožavatelje kada je sredinom lipnja ove godine obznanila da se razvodi od supruga, poduzetnika Brandona Blackstocka. Par koji je zajedno proveo sedam godina djelovao je izrazito stabilno pa je zanimanje javnosti za iznenadni razvod bilo tim veće. Međutim, sve do sada, pjevačica nije komentirala ovu odluku.

 Kelly Clarkson Izvor: Profimedia


Iako je brojne obožavatelje zanimalo što se dogodilo između Kelly i Brandona koji su u sedmogodišnjem braku dobili dvoje djece, četverogodišnjeg sina Remingtona i šestogodišnju kći River Rose, ali i zajednički odgajali dvoje djece iz Brandonova prvog braka, kći Savannah i sina Setha, 38-godišnjakinja je tek sada dala kratki uvid u cijelu situaciju.

Povezane vijesti

 Kelly Clarkson Izvor: Profimedia

Teško je ovo s čime se nosim jer ne uključuje samo moje srce

 Naime, u sklopu najave nove sezone emisije 'The Kelly Clarkson Show', pjevačica je progovorila o teškim trenutcima i izazovima s kojima se suočila u ovoj godini. 'Teško je ovo s čime se nosim jer ne uključuje samo moje srce', iskreno je priznala Kelly objašnjavajući kako niti jedan razvod koji uključuje djecu nije jednostavan, a u njihovoj situaciji, gdje su zajedno odgajali i Brandonovu djecu iz prvog braka, stvari su dodatno otežane.

  Izvor: StoryTakođer, pjevačica je priznala i kako je detalje razvoda nastojala držati dalje od očiju javnosti upravo zbog djece, štiteći tako njihovu privatnost. Iako je objasnila kako joj razvod nakon toliko godina nije bio nimalo jednostavan, 38-godišnjakinja je otkrila kako se s novonastalom situacijom nosi na najbolji način na koji zna - pisanjem pjesama putem kojih najbolje izražava svoje emocije.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image