Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Chrissy Teigen 'na meti' kritika nakon što je otkrila da je izgubila bebu

Nakon komplikacija u trudnoći, podijelila je tužne vijesti, ali pritom naišla na brojne kritike i uvrede

 Izvor: Instagram

Manekenka, voditeljica i supruga pjevača Johna Legenda, 34-godišnja Chrissy Teigen, zabrinula je obožavatelje nakon što je prije nekoliko dana hitno prevezena u bolnicu zbog obilnog krvarenja koje nije prestajalo. Naime, sada je putem društvenih mreža obavijestila obožavatelje kako je zbog niza komplikacija u trudnoći izgubila treće dijete, sina Jacka.

Povezane vijesti

Naime, Chrissy je za nekoliko mjeseci na svijet trebala donijeti brata dvogodišnjem Milesu i četverogodišnjoj Luni. Međutim, nakon nekoliko dana provedenih u bolnici, objavila je nekoliko potresnih crno-bijelih fotografija iz bolnice, putem kojih je otkrila kako je izgubila bebu.

'U velikom smo šoku i dubokoj boli za koju ste do sada možda imali priliku samo čuti. Ovakvu bol nikada prije nismo osjetili. Našem Jacku - tako mi je žao što si se pri dolasku na svijet morao suočiti s toliko komplikacija. Žao mi je što ti moje tijelo nije moglo osigurati siguran dolazak na svijet i sretan život. Uvijek ćemo te voljeti', napisala je slomljena Chrissy.

Komentari na ovu tužnu objavu odmah su se počeli nizati. Tisuće obožavatelja, ali i brojni celebovi, shrvanim su roditeljima uputili riječi saučešća i podrške. Međutim, mnogima se njihov 'potez', odnosno način na koji su vijesti podijelili sa svijetom, nije nimalo svidio, pa je njezina objava 'zaradila' i brojne kritike.

'Ovo je tako tužno, ali jesu li zaista morali pozirati i koristiti crno-bijele fotografije, filtere i sve to objaviti na društvene mreže? Mislim da je to potpuno nepotrebno. Nema smisla da svi o tome pričaju, za mene je to osobna tragedija', 'ovo je tako glupo, čemu takve fotografije?, 'Žao mi je zbog njihovog gubitka... Ali ove fotografije izgledaju namještene i sve mi se čini da je riječ o lošem marketinškom potezu. Zaista?! Jesu li prodali fotografije? Čemu poziranje', neke su od brojnih kritika na račun supružnika koji prolaze kroz teško razdoblje. Međutim, ni tu nije kraj uvredama.

'Da ti je tako teško, ne bi 'visila' na Instagramu nego bi bila u krugu obitelji', 'dakle, izgube dijete i onda unajme fotografa za tužan fotosešn koji onda objave na društvenim mrežama', i sada će zbog tužnih fotografija javnost zaboraviti da Chrissy voli dirati malu djecu. E pa neće', komentari su pratitelja na društvenim mrežama.

Podsjetimo, prije svega nekoliko dana supruga popularnog pjevača se požalila na teške bolove i obilno krvarenje: 'Već nekoliko tjedana ležim u krevetu i strogo odmaram. Odem samo na kako bih se pomokrila i okupam se dva puta u tjednu, bez tuširanja. I cijelo to vrijeme sam krvarila bez prestanka. Sad sam na pola puta do porođaja', rekla je Chrissy u videu i dodala kako je posljednje krvarenje bilo drugačije. 'Kao da je netko otvorio slavinu i pustio da lagano curi bez prestanka', napisala je tada, a nakon toga je hitno prevezena u bolnicu.

Magazin

Royals