Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neda Parmać: 'Momentalno smo počele skakati od sreće'

Razgovarali smo s omiljenom pjevačicom

  Izvor: Instagram

Domaću pjevačicu, 34-godišnju Nedu Parmać trenutno gledamo u zabavnom showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato'. Međutim, ovu svestranu pjevačicu niti pandemija koronavirusa nije spriječila u stvaranju novih hitova, pa je tako sa svojim bendom Gelato Sisters, kojeg čine još Sanja Parmać te Jana Valdevit, ovih dana izbacila novu pjesmu.

  Izvor: gelato sisters

Naime, ove su 'retro kraljice' u svome stilu izvele klasik 'Moja posljednja i prva ljubavi' neponovljive Tereze Kesovije. Tim smo povodom razgovarali s Nedom, koja nam je, između ostaloga, otkrila jesu li ona i djevojke imale tremu izvodeći ovaj klasik, ali i je li joj Tereza uzor u stvaranju glazbe.

Naime, u nedavnom intervjuu za Story.hr ova nam je pjevačica otkrila kako joj je upravo nastup u kojem se prerušila u Terezu najdraži od svih te je upravo on i inspiracija njihovoj novoj pjesmi. Zahvaljujući tome nastupu, kažu članice ovog tria, shvatile su koliko ljudi vole tu pjesmu i koliko je lijepa.

'Transformacija u Terezu iznenadila je mene, koliko i sve ostale. Nisam znala da ju imam i s tom spoznajom osjećam se kao da ju bolje znam', rekla nam je Neda pa dodala: 'Tereza mi je definitivno pjevački uzor, što zbog svoje tehnike, emocije, pa i dugovječnosti.

GELATO SISTERS
Izvor: YouTube

Povezane vijesti

Ipak, dodaje, tremu nisu imale. 'Nismo imale tremu. Kada smo čuli Tvrtkovu verziju, momentalno smo počele skakati od sreće! Doista joj je dao novo, svježe ruho ne umanjujući ljepotu pjesme', otkriva Neda. Tereza, kaže, još uvijek nije reagirala na pjesmu. 'Ne sumnjam da bude', zaključuje Neda.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image