Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suzy Josipović Redžepagić: 'Zahvalna sam na zdravlju i obitelji'

Autori I.G. Autori J.P.B.

Nakon što je otkrila kako je zaražena Covidom-19, Suzy je za Story.hr ispričala kako se nosi sa samoizolacijom, ali i što poručuje onima koji ne vjeruju u postojanje virusa

 Izvor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Već mjesecima zloglasni Covid-19 glavna je tema diljem svijeta, a pandemija je živote svih nas promijenila 'preko noći'. Posljednjih tjedana Hrvatska bilježi nikad veći broj zaraženih, među kojima je i sve više osoba iz javnog života. Jedna od njih je i Suzy Josipović Redžepagić, zagrebačka poduzetnica i bivša manekenka, koja je za Story.hr otkrila kako je zarazu 'pokupila' od bliske osobe te nam ujedno ispričala i kako je izgledala njezina borba s koronavirusom.


Kako ste se nosili sa samoizolacijom?

Dobro jer ja volim biti kući, samo ne volim biti kući bolesna. Kod kuće je multitasking na najjače, ali kad se hoće, sve se super organizira.

Koliko je trajala Vaša borba s virusom? Koji Vam je simptom najteže pao? Jeste li, kao mnogi, izgubili osjet okusa i mirisa?

Ne znam da je ova situacija ikome išta dobro donijela

 Danas mi je deseti dan ako se broji od prvog dana temperature i danas me cijeli dan glava užasno boli. Najgori mi je bio početak - visoka temperatura, groznica (zubi su mi doslovno cvokotali) i glava mi je pucala od bolova. Nekoliko dana nisam mogla na nikakvo svijetlo, ni TV, ni mobitel, ni računalo - sve mi je smetalo. Mislim da nisam skroz izgubila okus i miris, samo je čudan okus svega, par dana jela sam češnjak kao da je jabuka, a osjetila sam samo povremenu žestinu.

Kako je općenito ova situacija s kojom se suočavamo gotovo od početka godine utjecala na Vas?

Ne znam da je ikome išta dobro donijela. Event industrije gotovo da i nema, a tko zna kada će se išta i pokrenuti. Žao mi je i mladih koji moraju izlaziti i družiti se, a sve im je stalo, kući postaju sve više depresivni.

Povezane vijesti


Je li Vas godina na izmaku promijenila kao osobu?

Ovo je definitivno godina koju bi, da mogu, izbrisala gumicom. Ne ponovili se nikada! Svi ovi užasi od potresa i poplava do korone... Ipak, zahvalna sam na zdravlju i što se kao obitelj volimo i držimo skupa.

Za kraj, što biste poručili svima koji tvrde kako korona ne postoji te kako je riječ o uroti i običnoj gripi?

Ne trebam im ja ništa poručiti, svako neka vjeruje u što želi, mislim da nažalost ni njih korona neće zaobići. Pitanje je kakav im je imunitet jer je kod korone dobar imunitet jedini lijek i kako će im se organizam izboriti, vjerovali oni ili ne. Kad je dobiju, tada će zasigurno znati, a i osjetiti da i te kako postoji.

Magazin

Royals