Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suzy Josipović Redžepagić preboljela koronu: 'Neman je to'

Opisala svoje iskustvo sa zloglasnim virusom

 Izvor: Instagram

Već mjesecima zloglasni koronavirus glavna je tema diljem svijeta, a pandemija je živote svih nas promijenila 'preko noći'. Posljednjih tjedana Hrvatska bilježi nikad veći broj zaraženih, među kojima su i brojni celebrityji. Jedna od njih je i Suzy Josipović Redžepagić, zagrebačka poduzetnica i bivša manekenka, koja je na društvenim mrežama opisala svoju borbu s covidom-19, a pritom je uputila i značajnu poruku.

'Zadnjih skoro godinu dana jedino što radimo, slušamo o koroni. Ne živimo ni novo ni staro normalno, ne živimo nikako. Ne radimo, ne smijemo se... Improviziramo život i samo čekamo da sve prođe... Jedni se užasno boje dok drugi pričaju o zavjeri... U tom vakuumu užasa korona je došla i do mene. I sad kad je najgore prošlo, mogu reći: neman je to. S kojom nema zaje...', započela je ova 55-godišnjakinja.

'Čisti ruski rulet. Nitko ne zna kako će njegov organizam reagirati na koronu. Može sve proći bezbolno i bez posljedica, a može biti apsolutno pogubno... Takvo saznanje izaziva i prateći strah koji još nikom nije pomogao. Svako ima drugačije simptome i svako se drugačije nosi s njima', nastavila je Suzy.

'Poanta je nabildati vlastiti imuno sistem koji se onda bori s tom nemani.

Prvi dan/noć je bio najgori uz visoku temperaturu, groznicu, glavobolju, onemoćalost i kašalj...

 Ja kad god mogu biram prirodno, tako je bilo i sada. Prvi dan/noć je bio najgori uz visoku temperaturu, groznicu, glavobolju, onemoćalost i kašalj... Oka nisam sklopila, tuširajući spuštala temperaturu cijelu noć, pomogao je tek Lupocet. Od užasno visoke do 37,2... i tako par dana... i onda sve bolje i bolje... još malo kašalj i nadam se da je gotovo. Mislim da mi je mix svega što sam uzimala pomogao. Naturcoksinum Flu Relief kad je frka svakih 7 sati, sreća da sam ih uzela čim sam se osjetila loše, prije temperature, zatim Influepid plus šumeće tablete od Propoli plus, 2 x dnevno, C, D, B, cink, mg, probiotik Lactibiane, za glavu i protiv upala Nux vomica, za kašalj Bryonia pa Ferrum, svaki dan jedna tableta Andola 100 za krvne zile. I naravno Lupocet za spuštanje temperature. Agua maris za nos i za ispiranje grla Betadin (jod)', opisala je Zagrepčanka svoje iskustvo sa zloglasnim virusom.

Povezane vijesti

'Ono dobro u cijeloj ovoj groznoj noćnoj mori su svi moji prijatelji koji su bili uz mene. Moje kćeri, prijateljice i sestra koje su me mazile i pazile, nosile hranu, lijekove, cvijeće... Shvatila sam koliko sam sretna što ih imam. Neizmjerno. Ako još niste preboljeli koronu, čuvajte se i bildajte svoj organizam te budite spremni da se othrvate toj nemani. Sretno!', zaključuje Suzy.

Magazin

Royals