Iako je jedna od najpoznatijih domaćih reality zvijezda koja je sudjelovanje u showu 'Gospodin savršeni' odlično iskoristila za samopromociju na Instagramu i stvaranje brenda od vlastitog imena, 23-godišnja Hana Rodić se nakon sudjelovanja u posljednjem reality showu, srpskoj 'Zadruzi', djelomično i povukla s društvenih mreža pa obožavatelji nisu imali preveliki uvid u njezinu svakodnevicu u Berlinu gdje je bila sa 17 godina starijim dečkom Goranom Jurenecom. Upravo zbog toga, i činjenice da već neko vrijeme nije objavila fotografiju s Goranom, a nedavno se i vratila u Zagreb, mnogi su obožavatelji počeli sumnjati kako je ovoj ljubavi došao kraj.

Ljubavna priča Hane Rodić i Gorana Jureneca
Instagram 


Influencerica je sada putem Instagrama pozvala pratitelje da joj postave pitanja, a jedno od prvih bilo je ono vezano za Gorana i njihov navodni prekid. Kako bi stala na kraj nagađanjima, Hana je iskreno odgovorila na postavljena pitanja i tako otkrila u kakvom je odnosu sa 40-godišnjakom.

Ljubavna priča Hane Rodić i Gorana Jureneca
Instagram screenshot 

'Zajedno smo, opustiti se ljudi', naglasila je odmah na početku 23-godišnjakinja, a potom objasnila kako reagira na glasine o prekidu. 'Toliko sam tračeva o sebi čula u zadnje tri godine, da me više ništa ne dira. Žalosno je da se sve veze moraju obilježiti na društvenim mrežama. Kužite? Ako nije na Instagramu, nije se dogodilo', napisala je Hana i jasno dala do znanja da je njihova dvogodišnja veza i dalje jednako stabilna kao i prvog dana.

Je li priča o prekidu s Goranom istinita? Hana je progovorila o kraju veze
Instagram 

Je li priča o prekidu s Goranom istinita? Hana je progovorila o kraju veze
Instagram 

Podsjetimo, iako je sada njegova velika ljubav, Hana nije bila prvi odabir prvog Gospodina Savršenog. U finalu emisije, Goran je sadašnju djevojku izbacio, a pobjedu je odnijela 30-godišnja Iva Runjanin. No, nije njihova sreća bila dugog vijeka, a Goran i Hana, na iznenađenje mnogih, uskoro su opet stupili u kontakt i tu kreće njihova ljubavna priča koja i danas puni novinske stupce.

Je li priča o prekidu s Goranom istinita? Hana je progovorila o kraju veze
RTL