Da održavati liniju u doba pandemije i zatvorenih teretana nije niti malo jednostavno, zna svatko tko se u posljednjih nekoliko mjeseci odlučio pozabaviti vježbanjem. Upravo zbog toga, mnogi su obeshrabreno i odustali, a potencijalne nakupljene kilograme viška odlučili rješavati kada se život ponovno vrati u normalu. Međutim, jedna od onih na čijoj liniji se ne vide posljedici karantene je, između ostalih, i zvijezda prvog hrvatskog 'Gospodina savršenog', 23-godišnja Hana Rodić. Za ovu Zagrepčanku teretane kao da nisu zatvorene, a njezine atraktivne objave na društvenim mrežama ne prestaju skupljati lajkove i komplimente. U čemu je tajna njezinog izgleda, kako održava liniju u ovo novo normalno doba, tko je zadužen za kuhanje zdravih obroka, ali i što se to točno događa s njom i 17-godina starijim Goranom Jurenecom, čiju dvogodišnju veze javnost u posljednje vrijeme dovodi u pitanje, za Story.hr je otkrila Hana.

Ako je suditi prema fotografijama na vašem Instagram profilu, u ovom periodu karantena i zatvorenih teretana, niste nakupili kilograme viška? Kako održavate liniju?

Trudim se izvući najbolje iz sebe usprkos strogim mjerama, jako pazim na prehranu i da ne unosim više od 1200 kalorija, potpuno sam izbacila sokove i slatkiše, a u boravku radim određene vježbe.

Koje vježbe biste preporučili djevojkama koje žele liniju kao što je vaša?

Moj set vježbi sastoji se od planka, čučnjeva i trbušnjaka, radim kratke pauze i pijem puno tekućine i proteine od keksa ili čokolade, ali naravno... bez šećera.

Pazite li na prehranu? Što se nalazi na jednom vašem dnevnom meniju?

Jednom tjedno imam cheat day

 Jako pazim na prehranu, jedem kuhano meso s povrćem ili variva (kelj, poriluk, mahune). Trudim se jesti raznoliko, od ugljikohidrata izaberem rižu, ne jedem kruh! Jednom tjedno imam cheat day i onda jedem sve što mi nedostaje.

Kakvi ste s kuhanjem? Imate li neki svoj specijalitet ili pregaču radije prepuštate nekom drugom?

Sve što jedem pripremam sama.

Koja namirnica vam je grešni užitak? Čega se ne možete odreći?

Ponekad pojedem čokoladicu, volim slatko, ali trudim se da ne pokleknem!

S obzirom na to da se Goran bavi fitnessom, daje li vam on savjete u vezi zdrave prehrane? Kakav je on u kuhinji?

Prije sam ga često pitala, ali uz njega sam već sve naučila. Goran odlično kuha!

Dosta se u zadnje vrijeme pisalo o vašoj vezi, prvenstveno jer ne objavljujete toliko zajedničkog sadržaja na društvenim mrežama kao prije. Kako je došlo do te odluke?

Odlučili smo na neko vrijeme odvojiti privatno od poslovnog; već dugo radim na društvenim mrežama i odlučila sam se posvetiti beautyju i lifestyleu, a naš odnos držati dalje od društvenih mreža.

Prije nekoliko mjeseci ste otkrili da se planirate seliti u London. Je li se nešto promijenilo po tom pitanju?

U Londonu je trenutno jako loše stanje zbog novog virusa i nema letova za London tako da će moj odlazak malo pričekati.