Otkako je u listopadu prošle godine obznanila najljepšu vijest - da njoj i suprugu, poduzetniku Nenadu Tatarinovu uskoro stiže prvo dijete, Maja Šuput rado progovara o detaljima svog 'blaženog stanja'. Ovog puta gostovala je u HRT-ovoj emisiji '5.com', gdje je voditeljici Danijeli Trbović otkrila jesu li ona i Nenad odabrali ime za dječaka, kada bi on trebao stići na svijet, ali i - koliko je kilograma dobila u trudnoći.

Sinčić bi ovim popularnim supružnicima, otkrila je, trebao stići - 22. ožujka. Ipak, ime za njega još uvijek nemaju. 'Mi smo ljudi u godinama, mi znamo već sad puno ljudi. I onda svaki put kad se sjetimo nekog imena, muž kaže: 'A znam da se tako zove neki pas ili znam jednog, smrdio je u školi'', kroz smijeh je rekla pjevačica.

'Imamo grupu s prijateljima i oni svaki dan šalju svoje prijedloge za imena', dodala je te otkrila s kojim se još slatkim trudničkim 'mukama' susreće u sedmom mjesecu trudnoće. 'On ti ima termin kad ja dođem doma navečer, smirim se, a on krene boksati. Pa sam mislila, super, imam noćno dijete. Ali onda mi je liječnik objavio da je to zato što se ja tad smirim', rekla je Maja. Otkrila je i kako je u trudnoći dobila samo šest kilograma.

Inače, u nedavnom intervjuu za Story, ova je 41-godišnjakinja govorila o trudnoći te otkrila koliko joj suprug Nenad pomaže pri svim tegobama kroz koje prolazi. 'Svaka je podrška dobrodošla, ali nisam imala mučnine niti bilo kakvih fizičkih i psihičkih tegoba, čak ni onu klasičnu promjenu raspoloženja. Ni jednom nisam tražila neko posebno jelo koje inače ne jedem tako da, barem kako on kaže, imam najljepšu moguću trudnoću. Nisam zahtjevna, niti se oko mene moralo skakati niti sam išta posebno tražila. Ali kad vidite angažman u glavi muškarca koji sto puta na dan pita “želiš li nešto, je li ti udobno, ugodno, bole li te noge, želiš li masažu”, kada znate da je tu za sve što bi vam moglo zatrebati, onda vam je jasno da imate apsolutnu podršku. Sve za bebu, kolica i slično, birali smo zajedno. Nije bilo onog: “Izaberi što hoćeš.” Stvarno smo od prve do zadnje stavke birali zajedno. Jako je angažiran i to mi puno znači', otkrila nam je tada Maja.

Inače, sretne vijesti o dolasku prinove Maja je s pratiteljima podijelila u listopadu prošle godine. 'Iznenađenje! Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime,u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir', započela je tada emotivnu objavu pjevačica.

'Malo je reći da smo oboje u 'sedmom nebu' i da je riječ uzbuđenje doseglo novu dimenziju. Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuščiću. Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas', napisala je tada Maja ispod niza fotografija na kojima je pozirala sa suprugom pokazujući ponosno trudnički trbuščić, koji je sada itekako uočljiv.