Za dobre vijesti nikada nije kasno - ili rano. To dobro zna i Ning Surat, koju je javnost upoznala 2019. godine, kada se na malim ekranima pojavila kao jedna od sudionica australske inačice emisije 'Brak na prvu'. Naime, reality zvijezda postala je - baka, a tek joj je 35 godina. 

Kako je otkrila na društvenim mrežama, njezina najstarija kći Kia rodila je djevojčicu. Na Instagramu je Ning objavila dirljivu crno-bijelu fotografiju nastalu netom nakon što je djevojčica stigla na svijet, a na kojoj ju Kia drži u naručju. 'Tako sam ponosna na svoju najstariju kćer, koja je napravila nešto što ja nikada nisam mogla', započela je. 

'Hvala ti što sam mogla biti uz tebe da svjedočim najnevjerojatnijem, divnom i 'sirovom' iskustvu zvanom porođaj. Gledati svoje dijete kako dobiva dijete bilo je emocionalno iskustvo za sve nas, ali rasturila si, dušo! Riječi ne mogu opisati koliko sam ponosna na tebe, nisi se žalila, niti jednom nisi rekla da to ne možeš. Niti jednom nisi opsovala. Odlično si to napravila, mama', poručila je ova novopečena baka. 

Komentari i čestitke na objavu odmah su se počele nizati, pa su joj tako mnogi poručili kako je 'najseksi baka koju su ikada vidjeli'. Međutim, mnogima je 'za oko zapela' činjenica kako je njezina kći rodila s tek - 17 godina. 'Kada je moja kći imala 17, učila je kako bi postala liječnica', komentirala joj je jedna pratiteljica i time izazvala burnu raspravu. 

'I što sad? Svi imaju svoje prioritete. Kakav je to komentar, srami se!', 'zaista si to imala potrebu napisati? Pusti ljude da se vesele, dijete je blagoslov, bilo kada', 'odvratan komentar umišljene žene', tek su neki od odgovora na komentar dotične pratiteljice.