'Nisam se iselila do tridesete. Bilo mi je predobro doma. Sjećam se da sam nazvala tatu i pitala ga: 'Koji vrag je račun za vodu'. Zatim račun za grijanje, pa za TV, bio je to najveći šok u mom životu', ovim je riječima 40-godišnja britanska reality zvijezda Gemma Collins prije nekoliko mjeseci šokirala javnost. Britanka koja se posljednjih deset godina pojavljuje u raznim televizijskim formatima već je naviknula obožavatelje i javnost na bizarne izjave i kontroverzne ispade pa tako nije razočarala ni onim posljednjim žaleći se na, kako je objasnila, premali mjesečni džeparac u iznosu od 25 tisuća kuna.

U dva mjeseca sam potrošila 430 tisuća kuna

 Gostujući u emisiji Piersa Morgana koja se sinoć emitirala na tamošnjoj televiziji, Gemma je voditelju ispričala kako više nije toliko rastrošna kao prije jer joj je sada i budžet ograničen. 'Ja sam potrošač. Moj otac kaže da je besramno koliko trošim. Svojedobno sam u dva mjeseca potrošila 430 tisuća kuna', započela je 40-godišnjakinja bizarno priznanje.


'To je bilo u periodu kada sam trošila oko devet tisuća kuna dnevno. Prolazila sam tada kroz neke teške trenutke. Osjećala sam se grozno, a utjeha bi mi onda bilo trošenje novca - sate bi provodila po dizajnerskim trgovinama', nastavila je kroz razgovor, a potom otkrila kako se sada sve promijenilo jer joj je otac odlučio ograničiti džeparac na samo 25 tisuća kuna mjesečno.

'Da je do mene, sada bi se vozala u Bentleyju i trošila ogromne svote novca, ali, tata je preuzeo kontrolu nad mojim financiama', priznala je reality zvijezda te dodala kako pored ovog iznosa, svaki mjesec može dobiti i dodatni novac ako odlazi na putovanja ili ima neke neplanirane evente.