Prije nekoliko dana kraljevska obitelj dobila je još jednu bebu. Naime, unuka kraljice Elizabete II, princeza Eugenie i njezin suprug Jack Brooksbank postali su roditelji dječaka, čije ime još uvijek nije poznato. Danas su, pak, paparazzi uhvatili princezu, supruga i sinčića - pri napuštanju bolnice, iste one u kojoj je 2019. rodila i Meghan Markle. Prema pisanju magazina People, to nije jedino što ih povezuje. Naime, Eugenie i Jack novi život u proširenom sastavu započet će u Frogmore Cottageu, nekadašnjem domu Harryja, Meghan i malenog Archieja. 

ULOVILI IH PAPARAZZI Eugenie nakon rođenja bebe slijedi stope Meghan Markle
Profimedia 

Naime, nakon odlaska u Ameriku, Harry i Meghan rezidenciju su prepustili upravo ovim mladim supružnicima koji su tamo boravili do prije nekoliko mjeseci. Međutim, kako piše spomenuti medij, sada su se odlučili vratiti. Naime, rezidencija se nalazi u blizini Royal Lodgea, gdje stanuju princezini roditelji, Sarah Ferguson i princ Andrew. Osim toga, nedaleko se nalazi i dvorac Windsor u kojem žive kraljica Elizabeta i njezin suprug, princ Phillip, što znači da će im pri 'uhodavanju' u novu ulogu sva potrebna pomoć biti 'pri ruci'. 

ULOVILI IH PAPARAZZI Eugenie nakon rođenja bebe slijedi stope Meghan Markle
Profimedia 

Novom životu Eugenie se itekako veseli, što se može zaključiti prema osmijehu na njezinom licu dok je sa suprugom i sinčićem napuštala bolnicu te razdragano mahala paparazzima iz automobila, dok se pored nje u sjedalici nalazio dječak. Za ovu posebnu priliku novopečena majka odjenula je kariranu haljinu A kroja brenda Hillhouse, koja se može nabaviti po cijeni od 90 funti, odnosno nešto manje od 800 kuna. Preko nje odjenula je i Maxmarin klasični bež kaput, za kojeg je potrebno izdvojiti 785 funti ili nešto manje od sedam tisuća kuna. 

ULOVILI IH PAPARAZZI Eugenie nakon rođenja bebe slijedi stope Meghan Markle
Profimedia 

Inače, sinčić je na svijet stigao u ponedjeljak ujutro, a sretne vijesti Eugenie i Jack su objavili na svome službenom Instagram profilu, i to crno-bijelom fotografijom ručice dječaka. Među prvima im je čestitao mlađi brat Kate Middleton, James: 'Divna vijest'. Ubrzo nakon toga javili su se i Meghan i Harry. Kako javljaju britanski mediji, par koji trenutno živi u Americi, je privatnom porukom čestitao novopečenim roditeljima.

No, ono što britansku javnost sada najviše zanime je ime dječaka. Iako sretni roditelji još uvijek nisu obznanili kako će se njihov mališan zvati, izvori bliski kraljevskoj obitelji navode da je jedno od tri imena koje je među njihovim favoritima - Philip. Naime, princeza je veoma bliska sa svojim djedom, princom Philipom, kojeg ona od milja naziva 'djedica', i bilo bi mu lijepa počast da sina imenuje po njemu. 'Ona je veoma bliska s djedom i obožava ga. Često se u obitelji znaju šaliti kako je upravo ona njegova najdraža unuka i kako je on osoba koju ona najviše voli. Nekoliko je puta rekla da će, ukoliko ikada dobije sina, dati mu ime po djedu', rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Iako još nitko nije potvrdio tu vijest, britanci su uvjereni kako je ova informacija gotovo pa stopostotno točna. 'Sviđa mi se to ime. Elegantno je, sofristicirano, moderno i pristaje svima', 'Grozno, dat djetetu ime po tom kontroverznom starcu je van svake pamete. Čak i kada ti je ta osoba djed', 'Princ Philip mi nije drag, ali ime je lijepo', samo su neki od komentara na društvenim mrežama.