Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIJEG KAO RJEŠENJE

GORKA SUDBINA Melania je posljednjih dana jako hladna prema suprugu

Autor N.R.
Autor N.R.

Pronašla i mjesto gdje bježi od njega

Izvor: Profimedia

Nakon izlaska iz Bijele kuće i Trumpovim prihvaćanjem gubitka nakon predsjedničkih izbora (s čime se nije mogao pomiriti duže vrijeme), sve je izgledalo idealno. Melania i on su brzo nakon izlaska sjeli u zrakoplov i odletjeli na Floridu, gdje od onda borave. Mirniji život, dalje od kamera i paparazzi fotografa ipak nije tako miran. Kako javlja CNN i njihov izvor blizak bivšem predsjedničkom paru, istaknuo je da je Melania zadnjih dana hladna.

Otkako su napustili Washington, Melania je razočarana. Razlog tome je što je u trenutku napuštanja funkcije prve dame, bila izuzetno nepopularna i nije imala simpatije javnosti. Kao 'sol na ranu' bile su najlošije ocjene, kao prva dama u moderno doba, koje je dobila prema anketi koju je za CNN proveo SSRS. 

'Melania je uznemirena što je na njenu reputaciju utjecala neumorna kampanja bivšeg predsjednika Donalda Trumpa i posljedična smrtonosna pobuna nakon upada u Kongres', rekle su za CNN dvije osobe upoznate s njezinim razmišljanjem. Upravo je taj događaj šestog siječnja bio vrlo važan u njezinoj komunikaciji. Kako ističu, nije bila sigurna treba li šutjeti ili osuditi nasilje koje se dogodilo. Kako ističu izvori, bila je svjesna da što god da kaže, neće dobro proći.

Povezane vijesti

U nastavku je otkriveno i kako provodi dane. Prema svemu sudeći, nastoji izbjegavati supruga. 'Ujutro odlazi u spa, vraća se na ručak, ponovno u spa i onda navečer večera sa suprugom. I tako u krug', rekli su.

Podsjetimo, dok su svi dugo mislili da je to njezin pokazatelj da nije zadovoljna životom, njena bivša prijateljica i savjetnica Stephanie Winston Wolkoff nedavno je otkrila kako je sve to zapravo igrokaz bivšeg predsjednika i prve dame, za koji su sami smislili scenarij. U scenariju su tako bili odglumljeni izljevi bijesa i neposluh. Cilj im je bio, kako kaže Stephanie, zadržavanje očiju javnosti u nju i predsjednika.

Izbor Urednika

Royals