Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STANJE SE POGORŠALO Suprug popularne pjevačice ima nekoliko mjeseci života?

Prognoze nisu optimistične

 Izvor: Instagram

Dolly Rebecca Parton je američka country pjevačica koja je svoju karijeru započela još kao djevojčica od 12 godina kada se prvi put pojavila na javnoj televiziji, ali i koju je Wall Street Journal uvrstio među 50 najmoćnijih žena u show businessu. Međutim, osoba koju popularna Dolly, koliko može, pokušava sakriti od 'očiju' javnosti je njezin suprug Carl Dean, kojem je sudbonosno 'da' izrekla prije 54 godine. Međutim, tabloid National Enquirer sada piše kako se njegovo zdravstveno stanje naglo pogoršalo, a prognoze nisu optimistične.

Naime, navodni izvor blizak oboj obitelji tvrdi kako je Dollyjin suprug na - samrti. 'Dolly se boji da je kraj blizu', otkriva isti insider te dodaje kako se Carlovo zdravlje u posljednjih nekoliko godina drastično pogoršalo. Osim toga, nastavlja, Dolly je navodno priznala prijateljima kako ga rijetko ostavlja samog jer - ima tek nekoliko mjeseci života. U međuvremenu je 74-godišnja pjevačica postala i glavni skrbnik suprugu. 

Prema pisanjima spomenutog medija, voljeni suprug pjevačice godinama boluje od Alzheimerove bolesti, a  stanje se iz dana u dan pogoršava. 'Cijela je situacija tužna. Dolly se boji da je njezin čovjek toliko uništen, da je već izgubio volju za boriti se. Uspjeh u karijeri neće joj značiti ništa ako pored nje neće biti Carl', zaključuje izvor.

Inače, prije nekoliko mjeseci tabloidi su se raspisali i o - sve lošijem stanju same pjevačice. Kako tvrdi izvor blizak glazbenici, previše posla i projekata rezultiralo je 'zastrašujućim slomom'. Prema njegovim riječima, Dolly je prošle godine završila u bolnici gdje je smrti 'pogledala u oči'. To je bio trenutak u kojem je shvatila da se mora smiriti. Upravo to su joj savjetovali i liječnici, rekavši da je 'trenutno u dobrom stanju, ali da mora biti na oprezu'. 

Povezane vijesti

Podsjetimo, pjevačici se i ranije govorilo da mora usporiti i 'prodisati'. Jednom je prilikom komentirala da je njoj riječ 'stati' isto što i iznevjeriti prijatelje. Ako je suditi prema tome, Dolly nije spremna poslušati spomenute savjete. Iako točan razlog zbog kojeg je primljena u bolnicu nije poznat, spominje se teška vrtoglavica, koja može biti posljedica mnogo situacija. Sve u svemu, obožavatelji još čekaju da se Dolly oglasi, a izgleda da će vrijeme pokazati što će biti s njezinom karijerom.

Magazin

Royals