Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rodrigo ostao u prošlosti

Ljudski Ken postao Barbie: 'Osjećam se kao ponovno rođena'

Autori A.M.C. Autori jessica alves Autori rodrigo
Autori A.M.C. Autori jessica alves Autori rodrigo

Zove se Jessica i sretna je

Izvor: Instagram

'Osjećam se kao da sam ponovno rođen', izjavila je nakon šestosatne operacije 37-godišnja Jessica Alves koju je javnost dosad poznavala kao Rodriga, odnosno ljudskog Kena. Operaciju promjene spola napravila je u Bangkoku i to za 13.700 funti, nakon čega je poručila da osjeća kako napokon može biti svoja nakon što se rodila u pogrešnom tijelu.

'Čini mi se kao da sam se ponovno rodila u 37. godini. Volim svoju vaginu, pomalo natečenu, ali jako slatku', izjavila je Jessica dva dana nakon operacije. 'Sad mogu započeti svoj novi život kao sretna žena. Za tri mjeseca moći ću je koristiti i seksualno. Moja vagina sigurno će mi dati samopouzdanje da mogu biti prisna s nekim', izjavila je za Daily Mail.

Peritonealna vaginoplastika, kako se točno naziva operacija kroz koju je ljudski Ken prošao prije dva dana, također se naziva i Luohu operacijom. Za stvaranje vagine koristi se sluznica trbušne šupljine, odnosno peritoneum. 'Ova moderna tehnika ne zahtijeva doživotno širenje, za razliku od ostalih mogućnosti inverzije penisa ili korištenja debelog crijeva. Postupak koristi malu količinu inverzije penisa u kombinaciji s izvlačenjem peritoneuma za stvaranje vaginalnog kanala', objasnila je.

Jessica je ranije rekla da joj je žao što je potrošila više od 600 tisuća funti na estetsku kirurgiju 'da bi bila čovjek za kojeg je mislila da bi trebala biti'. Pohvalila je kirurga jer je bio 'jedan od najboljih' i ostavio je bez 'ožiljka na vidiku'. 'Super se osjećam kad se pogledam u zrcalu. Život će mi biti toliko bolji jer se sada osjećam lijepo. Vratit ću se u London za šest tjedana i jedva čekam ići u kupovinu jer je bilo toliko odjeće, koju nisam mogla nositi zbog penisa. To me učinilo vrlo uzrujanom, ali sada napokon mogu biti svoja', kazala je.

Povezane vijesti

Još u srpnju, Jessica je tijekom intervjua za Morning govorila o svojoj želji za operacijom. 'Razvijala sam se kao osoba i kao čovjek. Rođena sam kao transrodna žena. Tijekom svih godina kad ste me poznavali, borila sam se protiv činjenice da sam uvijek bila žena u sebi', izjavila je. Na pitanje voditeljice Ruth Langsford što je s ljubavlju u njezinom životu, Jessica je odgovorila kako joj je najvažnije voljeti sebe. 'Moj prioritet sam ja i moja tranzicija. Voljela bih imati dijete. Vizualiziram kako se brinem o svojoj bebi i kako sam s nekim tko me voli i prihvaća me onakvu kakva jesam'.

Iako ju je želja da postane ljudski Ken proslavila, lani je u istom razdoblju započela transformaciju iz muškarca u ženu. Osim plastičnih operacija, Jessica je i velika ljubiteljica mode što nerijetko pokaže na društvenim mrežama. Zaljubljenica u plastične operacije je u posljednjih 15 godina na odlaske 'pod nož' potrošila preko 300 tisuća britanskih funti ne bi li što više nalikovala Kenu, a sada je očito konačno odlučila da želi biti žena. Dosad je imala više od 40 operacija.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije