Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Charles i Camilla skrivaju da već neko vrijeme ne žive pod istim krovom

Brak budućeg britanskog prijestolonasljednika i vojvotkinje od Cornwalla samo se naizgled čini stabilan jer iza 'ukrašenog pročelja' njihova ljubavna priča sasvim je drugačija

 Izvor: Profimedia

Princ Charles oženio je Camillu Parker Bowles tek 2005. godine iako je bila njegova ljubavnica još dok je bio u braku s princezom Dianom, koja je poginula u automobilskoj nesreći 1997. Cijenu Charlesove veze s Camillom Diana je skupo platila, ali čini se kako je to sve bilo uzalud, koliko za Dianu toliko i za Charlesa, koji već neko vrijeme potajno živi odvojeno od supruge, javlja Globe. Njihove razlike i neslaganja nagomilale su se tijekom godina i oslabile im vezu, a tome je kumovala i Charlesova navodna ljubav prema alkoholu.

princ charles Izvor: Profimedia

Nekoliko izvora s dvora potvrdilo je kako su Charlesova ovisnost o alkoholu i neprestane trzavice i svađe djelovale pogubno na njihovu vezu, no smatraju da se par ne namjerava rastati zato što im je jednostavnije održavati brak iz obostrane koristi. 'Oni i dalje marljivo obavljaju kraljevske dužnosti i male su šanse da će se razvesti', složni su izvori koji kažu da se par najčešće svađao oko Camilline 'gladi' za moći i gina, žestokog alkoholnog pića kojeg budući nositelj krune obožava.

Povezane vijesti

princ charles Izvor: Profimedia

Insideri s dvora tvrde kako Charles i Camilla već niz godina ne žive pod istim krovom, ali to, naravno, skrivaju jer ne žele loš publicitet u javnosti. 'Tužno je kako se njihova veza pretvorila u brak iz koristi. Ono što ih još drži zajedno su kombinacija ponosa, ambicije i moći, barem zasad', zaključio je jedan od izvora. Dvor se još nije službeno oglasio u vezi ovih navoda, a Charles i Camilla se na prvi pogled ne doimaju nesretno kad su jedan kad drugoga.

princ charles Izvor: Profimedia

Tako su nedavno zajedno posjetili centar u kojem se provodi imunizacija protiv covida-19 i pritom su bili dobro raspoloženi, a Camilla je podijelila i novosti vezane za zdravstveno stanje princa Philipa, koji je već više od dva tjedna u bolnici zbog infekcije i problema sa srcem. Ako je Camilla i imala namjeru razvesti se od svog supruga, logično je za pretpostaviti da taj potez neće napraviti sada kad je sve bliži trenutak kad će kraljica Elizabeta prepustiti vlast Charlesu, a time i titulu kraljice, barem formalno i uz puno manje ovlasti i moći, predati Camilli.

Magazin

Royals